HASEV Çengelköy Mağazası Açıldı...

HASEV Çengelköy Mağazası Açıldı...

Tarih 13 Kasım 2022, 13:31 YazdırBu haberi yazdır

Özcan Ayaksız, İstanbul /Üsküdar Çengelköy’de kendi mağazasını 5 Ay süren bir tadilattan sonra 22 Ekim 2022 tarihinde dostları ve protokol erkanı ile açılışı yapıldı.

HASEV Çengelköy Mağazası Açıldı...

 

Türkiye’nin en önemli perde markalarından birinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan perde sektörünün tanınmış yüzü Sayın Özcan Ayaksız, İstanbul /Üsküdar Çengelköy’de kendi mağazasını 5 Ay süren bir tadilattan sonra 22 Ekim 2022 tarihinde dostları ve protokol erkanı ile açılışı yapıldı.



 Açılıştan 1 gün evvel kurbanını kesti ve HZ. Hamza Camiine bağışladı. Açılış duasını Hz. Hamza Camii İmamı Ahmet Hocamız yaptı. Kurdeleyi AK Parti İstanbul Milletvekilimiz ve Özcan Bey’in hemşehrisi Sayın Hasan Turan, Aydın Örme A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Özcan Bey’in eski patronu ve destekçisi Ayhan Aydın Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Üsküdar Giresunlular Derneği Başkanı Rahman Karahan, Üsküdar Beldeye Başkan Yardımcıları, Üsküdar Meclis Üyemiz Yılmaz Çalık ve Özcan Bey’in ortaokul arkadaşı ve Üsküdar Giresunlular Derneği kurucu başkanı Coşkun Çalık, Gürçalı Köyü derneği Başkan yardımcıları Bülent Şahin ve Kadircan Ayaksız, Özcan Bey’in eşi Hülya Hanım,Kardeşi Özkan Bey, Ağabeyi Ekrem Bey, kızları Gülşah Hanım ve Sude Naz Hanım, yakın akrabaları, komşu esnafları ve özellikle inşaat aşamasından açılışa kadar yanında olan ve O’nunla gece gündüz beraber çalışan semtten ağabeyleri Murtaza Erdem ve Halil Gürsu yanındaydı.


 

Perde Sektörünün tecrübeli isimlerinden olan Sayın Ayaksız açmış olduğu mağazası ile altın yıllarını taçlandırdı. Sektörün kalkınmasında ve emekli olduğu firmasında Türkiye’ye önemli, bir o kadar da katma değerli kazanımlar sağlayan Özcan Ayaksız, marka olmanın ve marka olarak devam etmenin en ince ayrıntılarını öğrenmiş ve öğrenciler yetiştirmiş biri olarak, engin tecrübesini şimdi de kendi mağazasında deneyimleyecek ve sadece Üsküdar / Çengelköy’e değil , tüm İstanbul’a farklı ve ayrıcalıklı hizmet ve ürünler sunacaktır.

 

Hasev Çengelköy Ev Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti, bundan sonra eve dair sorunlarınızın perakende ayağında çözüm ortağı olacaktır. Tecrübenin ve kalitenin birleştiği Hasev, Çengelköy’de İstanbullulara ev konseptinin en yeni ve trend ürünlerini kalite ile birlikte sunacaktır.


 

Ev tekstili, perdelik kumaş, perde sistemleri ve aksesuarları, züccaciye, hediyelik aksesuar gibi eve dair tüm ürünleri bünyesinde toplayan mağaza 130 m2 alanda siz değerli tüketicilere hizmet sunacaktır.

 

Alanında donanımlı ve tecrübeli isim Özcan Ayaksız, güler yüzlü, kalite odaklı ve yenilikçilikten geçen  hizmetini sizlerden esirgemeyecektir.


 

Ayrıcalığını sunmuş olduğu hizmeti, satış sonrası işinin arkasında durabilme noktasında ortaya koyacak olan Sayın Ayaksız, ev konseptinin modasını da takipte kalarak alış ? verişlerinizi keyifli hale getirecektir.

‘’ EVE DEĞER KATAN İÇİNDEKİLERDİR’’ sloganı ile Hasev Çengelköy sizleri yerinde değerlendirmek ve görmek adına davet ediyor.



Açılışı ile Çengelköy’ün şimdiden havasını değiştiren Hasev Çengelköy Ev Ürünleri mağazası, sizinde evinizin ve yaşam alanlarınızın havasını değiştirecektir. Farklılığı seviyor, farkım olsun diyorsanız işi ehil kişiye bırakacak ve yeni adresiniz Hasev Çengelköy’ün tadını çıkaracaksınız.


 

Adres:

Prof. Dr. Beynun Akyavaş Cad. No: 16 / A

Çengelköy / Üsküdar 

 

TEL 0532 459 33 28

 

 

 

Bu haber 379 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER