ÇENGELKÖY MÜZAYEDE GÜNLERİ İLE ŞENLENİYOR...

ÇENGELKÖY MÜZAYEDE GÜNLERİ İLE ŞENLENİYOR...

Tarih 31 Ağustos 2022, 17:22 YazdırBu haberi yazdır

Bu etkinlik Çengelköy’e sanatsal ve kültürel renk katıyor gelen geçen herkesin katılabildiği mezatlar Çarşamba Perşembe ve Cuma günleri saat 19.00 ile 22:00 arasında düzenleniyor.

ÇENGELKÖY MÜZAYEDE GÜNLERİ İLE ŞENLENİYOR...



LIALI Antik Mezat işletmecisi Bünyamin Çelik,in Mezatlarından birine katılma fırsatı bulduk.

Mezatları  düzenleyen Bünyamin Çelik yaptığı açıklamada “ Bu etkinlik Çengelköy’e sanatsal ve kültürel renk katıyor gelen geçen herkesin katılabildiği mezatlar Çarşamba Perşembe ve Cuma günleri saat 19.00 ile 22:00 arasında düzenleniyor.   

Üsküdar Belediye Başkanlığına ve zabıta ekiplerine teşekkür ediyorum. Mezat meraklılarına seslendiğimiz gibi hiç alakası olmayan kişilerde mezatı izleyip ürün getirip satabiliyor. Çengelköy’ümüze Üsküdar’ımıza bir nebze katkımız oluyorsa ne mutlu bize.”dedi.

 

 

Çengelköy ün sadece kafelerden oluştuğunu düşünenler bu mezatı görünce fikir değiştirebilirler. Her bir ürün ayrı bir kültür aslında. Objeler, antikalar,Vintage ürünler pul koleksiyonları , dergiler kitaplar, oyuncaklar biblolar tekstil ürünleri , resimler mezatı yöneten tarafından verilen bilgilerle bir kültür şölenine dönüşüyor.

Eskiden birkaç kez izlediğim mezatı bu sefer daha dikkatli izledim ve çok hoşuma gitti. LIALI ANTİKA mağazasının hemen önünde gerçekleşen Müzayede,de ürünlerin yüzde 95 i o gün farklı kişilerin getirdiği ürünlerden oluşuyor. Alıcı satıcı direk karşı karşıya geliyor ve işletme sadece düzenleme bedeli olarak komisyon alıyor. Bünyamin Çelik alım satım expertiz hizmeti ve antika danışmanlığı hizmeti de vermekte.

 

Çengelköy Mah. Albay Hüsamettin Ertürk Sokak Özçelik pasajı No;4 / 19 ÇENGELKÖY

0535 771 96 24

İnstagram: lialiantik

Bu haber 493 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER