ÜSKÜDAR MEYDANI OLMADI GİTTİ...

ÜSKÜDAR MEYDANI OLMADI GİTTİ...

Tarih 12 Ağustos 2022, 10:05 YazdırBu haberi yazdır

9-10 Yıl önce Marmaray açılması ile beraber Üsküdar meydanına düzenleme yapılmıştı, bu düzenleme tarafımızdan her gördüğümüz ilgiliye iletildi

ÜSKÜDAR MEYDANI OLMADI GİTTİ...


9-10 Yıl önce Marmaray açılması ile beraber Üsküdar meydanına düzenleme yapılmıştı, bu düzenleme tarafımızdan her gördüğümüz ilgiliye iletildi hatta o zaman aday adayı ve aday olan ilçe Belediye başkan adaylarına da iletilmişti.


Ancak o zamanlar düzelecek güzelleşecek denilen Üsküdar meydanı daha da beter oldu. Ağaçları azaldı betonu arttı havalandırma bacaları ve yüksek metro girişleri meydanı alabildiğine çirkinleştirdi.

Hadi eskiden meydanı sular basıyor diye metro merdivenlerini yüksek yaptınız metroyu da su basmasın rezillik olmasın diye. Ama o havalandırma bacalarının hepsi meydana yapıldı ve çok çirkin bir görüntü arz ediyor. Kadıköy de de aynı havalandırma bacaları var metroya giriş çıkışlar var ama görünmüyor hepsi gizlenmiş. Bu çalışma neden Üsküdar a çok görüldü meydanımızın bu kadar çirkinleşmesini silüetin bu kadar bozulmasını hiçbir yetkili görmüyor mu ?

Üsküdar Belediye binasının ve otopark ın bitmesi ile bir meydan sahibi daha olacağız bu meydan bitince İBB den isteğimiz dileğimiz şu iskele meydanına bir el atması ve eski haline biraz olsun benzetmesidir.

Devasa hava bacalarının yeraltına alınması biraz deva olur , Çavuşdere altyapısı da başarılı bir şekilde yapıldıysa Marmaray merdivenleri de düzeltilebilir. Umarız konuya ilgi çeker ve yapılmasını sağlarız.

Şile otobüs yönündeki alana da ağaçlandırma yapılabilirse çok güzel olur. Yoğun kullanılan meydanlar en azından 15 günde bir yıkanmalı Eminönü Üsküdar gibi insan kaldırımlardaki meydanlardaki pislikten utanıyor.

Bu haber 329 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER