ÜSKÜDAR GELECEK PARTİSİ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ...

ÜSKÜDAR GELECEK PARTİSİ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ...

Tarih 26 Temmuz 2022, 11:42 YazdırBu haberi yazdır

Gelecek Partisi Üsküdar ilçe başkanlığı, 24.Temmuz günü Ataşehir’de bulunan Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde 1’inci olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi.

ÜSKÜDAR GELECEK PARTİSİ KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ...


Gelecek Partisi Üsküdar ilçe başkanlığı, 24.Temmuz günü Ataşehir’de bulunan Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde 1’inci olağan ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Şinasi Kuytak güven tazeledi.


 

GELECEK PARTİSİ’NİN BÜYÜMESİNE HİÇ KİMSE ENGEL OLAMAYACAKTIR

Kongrede delegelere hitap eden İlçe Başkanı Kuytak: “Biz bugün bu salondan bütün Üsküdar’a bir mesaj veriyoruz.Biz bu salondan artık Üsküdar’dabiz de varız diyoruz. Buradan Üsküdar’da Gelecek Partisi’nin gücünü gösteriyoruz. Birileri bize engel çıkarsada; kongremizi komşu ilçemiz Ataşehir’de yapmak durumunda kalsak da; gelecekumuduna olan inancımızdan asla vazgeçmiyoruz.Hiç merak etmesinler,salon da vermeseler,elektriği de kesseler Gelecek Partisi’nin büyümesine hiç kimse engel olamayacaktır.” Dedi.

 

ÜSKÜDAR’IN 33 MAHALLESİNE GELECEK PARTİSİ’NİN HEYECANINI TAŞIYACAĞIZ

 

Kuytak sözlerinin devamında: “Üsküdar Meydanı’na, sahiline, boğaza, Kız Kulesi’ne, Çamlıca Tepesi’ne,dahası Üsküdar’ın 33 mahallesine Gelecek Partisi’nin heyecanını taşıyacağız.Genel Başkanımıza buradan bir söz söz veriyoruz.Sayın Genel Başkanım:partimizi Üsküdar’da en güçlü parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız.Ben Üsküdar’da bu coşkuyu büyüten, gelecek umudumuzu yeşerten bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Sağolun, varolun.” İfadelerine yer verdi

 

HEM BU DEVEYİ GÜDECEK HEM DE BU DİYARDA KALACAĞIZ

Kongre konuşmasını gerçekleştiren Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin: “Sözlerime dün aramızdan ayrılan Yedi Güzel Adamın son çınarı kıymetli büyüğümüz Rasim Özdenören’i rahmetle anarak başlamak istiyorum. Rasim Özdenören’e Allah’tan rahmet diliyorum. O’nun bir sözü ile konuşmama başlıyorum ne demişti ulu çınar: “Hem bu deveyi güdecek hem de bu diyarda kalacağız” demişti. Çünkü deve de bizim diyar da bizim. Evet, bu zor siyasi iklimde bu diyardan gitmeyenlere, işte bu salonda olduğu gibi mücadeleyi seçenlere, yol arkadaşlarıma, sizlere, bu umudu büyüten gelecek gönüllüsü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağolun var olun.” Dedi.


 

Gelecek Partisi lideri Prof. Dr. Ahmet Davutoğluda, kongrede yaptığı konuşmada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.


İşte Davutoğlu’nun konuşmasında dikkat çeken satır başlıkları


 

SÜPER LİG'DEN DÜŞTÜK


 

Ben başbakanlığı bıraktığımda 860 milyar dolardı milli gelirimiz. Türkiye, dünyanın 16. ekonomide Şimdi 700 milyar dolara geriledi. Dünyada 21. ülkeyiz. İlk 20'den düştük. Süper Lig'den düştük.”


 

BUGÜNKÜ AK PARTİ, O SİZİN OY VERDİĞİNİZ AK PARTİ DEĞİL


 

“Bugünkü AK Parti, o sizin oy verdiğiniz AK Parti değil. İkincisi, Bahçeli oturuyor orada. 28 Şubat'ta başörtülüler özgürlükleri için insan koridoru oluştururken, başörtülü seçilen milletvekilini başını açtırarak mescide sokan, Erdoğan'a idam sicimi atan Bahçeli.”


 

O ZAMAN DA VARDI YOLSUZLUKLAR, GÖRÜYORDUM VE ENGELLEMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞTIM


 

“O zaman da vardı yolsuzluklar, görüyordum ve engellemek için yola çıkmıştım. Ama herkes korkuyordu, diyorlardı ki Sayın Başbakan bir yerde karşımıza çıkar.

Bir müteahhidin o zaman ki ifadesini söylüyorum; 'Sayın Davutoğlu çok dürüst, sistemi temizliyor ama kendisiyle müzakere edemiyoruz.' Ben de dedim ki söyleyin o müteahhide Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ile müzakere edecekleri bir şey yok.”

 

Davutoğlu, protokol konuşmalarının ardından vatandaşlarla fotoğraf çekildi. Mevcut başkan Şinasi Kuytak’ın yeniden ilçe başkanı seçildiği kongreyi yerel ve ulusal pek çok basın mensubu takip etti.

 

Bu haber 489 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER