Ak Parti Milletvekilleri ATA-2 deydi.

Ak Parti Milletvekilleri ATA-2 deydi.

Tarih 02 Mayıs 2011, 11:22 YazdırBu haberi yazdır

Ak parti İlçe Başkanlığı ve SKM mahalle mahalle Milletvekilleri ile beraber program yapıyor.28 Nisan da sıra Bahçelievler Mahallesi ve ATA-2 deydi.

Ak parti İlçe Başkanlığı ve SKM mahalle mahalle Milletvekilleri ile beraber program yapıyor.28 Nisan’da sıra Bahçelievler Mahallesi ve ATA-2 deydi.

ATA-2 ‘nin hemen yanı başında açılan Bahçelievler mahalle temsilciğinin kahvaltılı toplantısına Ak Parti Milletvekilleri Adayları Mehmet Domaç ve Erkan Hacısalihoğlu ,İlçe başkanı Sinan Aktaş ,SKM Başkanı Kaan Pehlivan İl yönetiminden Yavuz Canikli ,İlçe başkan yardımcıları Esat Kalay ve Ömer Hayal katıldılar.

İlçe başkanı Sinan Aktaş Biz Üsküdar’da Başbakanımızın ilçesinde çalışarak oy oranımızı arttırmak için elimizden geleni yapağız. En çok da oy oranımızın düşük olduğu Bahçelievler de çalışacağız dedi.

Ak Parti Milletvekilleri adayı Mehmet Domaç Türkiye’nin ve İstanbul ‘un sorunlarını biliyoruz hepsine de çözüm önerilerimiz var. Özellikle de 2-b dair çözüm önerilerimiz hep CHP tarafından engellendi. Anayasa değişikliği ise Anayasa değişikliği yok yasa çıkacaksa onu da biz çıkaracağız hepinizin derdini çözeceğiz dedi. Ak Parti Milletvekili adayı Erkan Hacısalihoğlu da mahalle teşkilatlarının çok canlı olduğunu hatırlatarak ,hep beraber bu seçimden başarılıyla çıkacaklarını belirtti.

Ardından İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve milletvekili adayları Ata-2 yönetimine ziyaret yaptılar. Çalışanlarla ve yönetim kurulu ile tanıştılar.

ATA-2 Kooperatif Başkanı Mehmet Öncü site hakkında bilgi vererek 2-B yasasının çıkması halinde tapusu olup da iptal edilen yerler grubuna giren ATA-2 ‘nin tapusunun bedeliniz verilmesi gerektiğini belirtti.Milletvekilleri ‘de bu konuları bildiklerini Üsküdar’da bile 2-B sorunu varsa bunun için gerekli yasa çalışmaları sırasında yönetimi Ankara ‘ya beklediklerini belirttiler. 12 haziran seçimlerinde destek istediler.
Bu haber 873 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER