KABOĞLU YEREL BASINLA ÜSKÜDAR’ DA BULUŞTU

KABOĞLU YEREL BASINLA ÜSKÜDAR’ DA BULUŞTU

Tarih 09 Haziran 2022, 10:48 YazdırBu haberi yazdır

0.Mayıs Cuma günü Üsküdar ilçe Başkanlığının her ay yaptığı belediye meclis üyeleri ve yerel basın toplantısının konuğu Genel başkan yardımcısı İbrahim Kaboğlu ve P.M. üyesi Umut Akdoğan’dı.

KABOĞLU YEREL BASINLA ÜSKÜDAR’ DA BULUŞTU

20.Mayıs Cuma günü Üsküdar ilçe Başkanlığının her ay yaptığı belediye meclis üyeleri ve yerel basın toplantısının konuğu Genel başkan yardımcısı İbrahim Kaboğlu ve P.M. üyesi Umut Akdoğan’dı.

CHP Üsküdar İlçe başkanı Suat Özçağdaş katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra Üsküdar Belediyesi meclis Denetim Komisyonu 2021 yılı denetim raporu muhalefet şerhi raporunu okuması için sözü Ayça Betül Kını Mete ye verdi.

Raporun okunmasını takiben CHP Belediye meclis üyesi Aziz yağmur da söz alarak yılın değerlendirmesini yaptı.

Genel olarak Üsküdar belediyesinin diğer kamu kuruluşları adına yaptığı  inşaat faaliyetleri ve ihalelerde yapılan olumsuzluklar ve belediyenin giderlerini karşılamak için sürekli gayrimenkullerini satışa çıkarması dikkat çekici vurgulardı. Raporun tamamına burada yer vermemiz olanaksız.

 

CHP genel Başkan yardımcısı İbrahim Kaboğlu “Bugün PM üyemiz Umut Akdoğan ile Üsküdar İlçe Başkanlığı'mızın düzenlediği yerel basın ve meclis üyeleri buluşmasında Üsküdar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Üsküdar’daki kamusal alanlar üzerindeki Anayasa dışı ve rant odaklı girişim ve tasarruflarını konuştuk.

 

Meclis üyelerimiz ve gazetecilerin dile getirdikleri imarla ilgili bazı önemli sorunları, TBMM gündemine de taşıyacağız. Ayrıca yerel basın ve kadın kolları aracılığıyla Üsküdarlıları yarın 18:00’de Maltepe’de gerçekleşecek #MilletinSesi mitingine davet ediyoruz.” Dedi.

Bu haber 287 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER