Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı

Tarih 18 Mayıs 2022, 11:39 YazdırBu haberi yazdır

Önceki İlçe Başkanı Av. Yusuf BAYDAR, görevini Üsküdar'lı İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik ERDAĞI’na devretti.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı

 

Önceki İlçe Başkanı Av. Yusuf BAYDAR, görevini Üsküdar'lı İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik ERDAĞI’na devretti.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı. Önceki İlçe Başkanımız Av. Yusuf BAYDAR görevini Üsküdar'lı İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik ERDAĞI'na  devretti.

Saadet Partimizin Başarısı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı görevini Hakan Tevfik ERDAĞI’na devreden Av. Yusuf BAYDAR, "Hakan Tevfik kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum.  Başkanımıza ve yönetimine Cenab-ı Hak muvaffakiyet versin. Bizler görevimiz boyunca çalışmalarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Saadet Partimizin başarısı için aynı azim ve heyecanla canla başla çalışmaya devam edeceğiz.’ diye konuştu.

Bu görevi Allah’ın izniyle en iyi şekilde yerine getireceğim.

Kendisine görevi tevdi eden İl Başkanlığı ve Teşkilat Mensuplarına teşekkür eden Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Tevfik ERDAĞI  ‘Yusuf Başkanıma bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından teşekkür ediyorum. Kendisinden devraldığım bu görevi Allah’ın izniyle en iyi şekilde yerine getireceğim. Rabbim bu konuda inşallah çalışmalarımızı bereketlendirsin. Sizlerinde desteği ile Üsküdar’ımızda Saadet Partimizi hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacağız’ dedi.



Hakan Tevfik Erdağı Kimdir?

1978 yılında Ankara'da doğan Erdağı aslen Erzincan'a bağlı İliç ilçesindendir.

İlk ve Orta Öğrenimini Erzincan'da lise öğrenimini Üsküdar Cumhuriyet Lisesinde tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunudur.

Askerlikten sonra Aile şirketleri Kervan Bakliyat'ta Pazarlama sorumlusu olarak iş hayatına başlayan Erdağı halen aynı şirketin yöneticisi olarak görev yapmaktadır. 

Ortaokul yıllarında MGV 'de başlayan Milli Görüş serüveni askerlik sonrası İstanbul Fazilet Partisi İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ile devam etmiş, Fazilet partisinin kapatılması sonrası 2013 yılına kadar Saadet Partisinde İstanbul Gençlik Kolları  İl Başkan yardımcılığı görevini yerine getirmiştir. 2013 - 2015 yılları arasında İstanbul İl Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürütmüştür. 2015- 2022 yılları arasın Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

Evli ve 4 çocuk babası olan Erdağı, 1993 yılından bugüne Valide-i Atik mahallesinde ikamet etmektedir.

 

Bu haber 573 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER