ÇENGELKÖY MASTERLAR LİGİ TAMAMLADI...

ÇENGELKÖY MASTERLAR LİGİ TAMAMLADI...

Tarih 24 Nisan 2022, 18:03 YazdırBu haberi yazdır

İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde

ÇENGELKÖY MASTERLAR LİGİ TAMAMLADI... 



İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde semtimizi temsil eden, semtimizin artık simge markalarından olan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı sezonu tamamladı. 


Takımımız 8 Takımın bulunduğu grupta hakem ve yönetim kararlarına tepki olarak tamamlamadığı iki maçta hükmen yenilerek kaybettiği 6 puana rağmen ligi 4. Sırada tamamladı.  Ligin son maçının da Antalya yolunda meydana gelen elim kazanın günü olan 16 Nisan gününe denk gelmesi de maçta duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.  Son maç öncesi takımımızın oyuncularından Ziya Karaman, Muharrem Bilir, Zafer Ardıhan, Müjdat Erendağ, Ertuğrul Şimşek, Serdar Yılmaz ve teknik sorumlumuz Barış Kolgu, kazada kaybettiğimiz Gürkan Helvacıoğlu, Engin Karahisar ve Muammer Özkaya kardeşlerimizin kabirleri başına giderek dua etti. 


Takım adına konuşma yapan Teknik Sorumlu Barış Kolgu yaptığı açıklamada “Kazasız belasız bir ligi tamamladık. Bizim için sıralama hiç önemli olmadı. Kardeşlerimizin adının verildiği bu ligde olmak, mücadele etmek birinci amacımızdı. Sezon geneline bakarsak biz öncelikle centilmenliğimizle fair play anlayışımızla olmamız gereken bize yakışan çizgide olduk. Yeri geldi haksızlıklara tepki için sahaya çıkmadık, yeri geldi hakemin lehimize verdiği penaltıyı atmadık. Ama mücadelemizi hiç bırakmadık. Önümüzdeki sezon ne olur şu an ben de bilmiyorum ama bu sene ligde olmak önemliydi. Tüm sezon boyunca ellerinden gelen gayreti gösteren futbolcu arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. 


Sezon ile ilgili değerlendirme yapan takımın başkanı Ergün Yalçın  “ Özel bir sezon idi. Tüm takım arkadaşlarım fazlasıyla mücadele etti. Saha içi ve saha dışı duruşumuz hiç değişmedi. ÇENGELKÖY adına yakışan mücadeleyi verdik.  Misyonumuzu en iyi şekilde tamamladığımızı düşünüyorum.” şeklinde açıklama yaptı. 


ÇENGELKÖY MASTERLAR Takımının en önemli oyuncularından Hakan Demirci “ Bu takımın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Rahmetli Gürkan, Engin ve Muammer kardeşlerimizle çıktığımız bu yolda onların adını yaşatmak için ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı ve hocam istediği sürece burada olacağım.” diyerek sözlerini noktaladı.  

Görüşlerini aldığımız takım oyuncularımızdan İsa Dağtekin “Öncelikle rahmetli Gürkan kardeşimizin isminin verildiği bu ligde, böyle bir takımın parçası olmaktan çok mutluyum. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık. Amacımız bu ligde olmak ve mücadele vermek idi. Fazlasıyla mücadele ettiğimizi düşünüyorum“ diyerek bir konuşma yaptı. 


Bu sene takıma katılan Nuri Topçu da yaptığı değerlendirmede “ Takıma geç katıldım ama bir aile ortamı var burada. Çok çabuk adapte oldum. Elimden geleni yaparak takımıma faydalı olmaya çalıştım. İnşallah bu takım gelecek yıl da ligde olacak ve ben yine burda olmaktan mutlu olacağım. Bütün takım arkadaşlarımın ayağına emeklerine sağlık” dedi. 


Son olarak gazetemize açıklama yapan takımın en önemli oyuncularından Serdar Yılmaz yaptığı değerlendirmede, “ Bu lig herşeyden önce Gürkan kardeşimizin adının verildiği lig olduğundan bizim için çok özel idi. Sezon boyunca elimizden geleni yaptık. Haksızlıklara karşı tepkimizi verdik ve mücadeleyi hiç bırakmadık. ÇENGELKÖY MASTERLAR takımının kurulmasında en büyük pay sahibi olan Gürkan, Engin, Muammer ve Ümit kardeşlerimizin bizleri bir yerlerden izlediğini biliyoruz. Kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Son maçımızın 16 Nisan gününe denk gelmesi ve benim de Gürkan kardeşimin taktığı pazubandı ile sahaya kaptan olarak çıkmam onur verici idi. Bu jesti için Barış Hocama ve takımın kaptanı Nedim Saydam kardeşime tekrar teşekkür ediyorum. ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı için Futbol Asla Sadece Futbol Değildir. Bu takım bir futbol takımı değil bir ailedir ve hep olacaktır. Ayrıca sezon boyu bizi destekleyen taraftarımıza da ayrıca tüm takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm sezon boyu bizden desteğini esirgemeyen ve hep yanımızda olan BOĞAZİÇİ ÇENGELKÖY GAZETESİ ekibine ve sevgili YALÇIN SOYSEVİNÇ abimize de sonsuz teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. 

 

Bu haber 446 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER