Üsküdar Trafiğine Neşter: Üsküdar Meydan Sahil Yolu Projesi

Üsküdar Trafiğine Neşter: Üsküdar Meydan Sahil Yolu Projesi

Tarih 27 Nisan 2011, 14:00 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar dan her geçen vatandaş bu trafik ne zaman ve nasıl düzelcek diye merak ettiği konuya Üsküdar belediyesi cevap verdi.

Marmaray çalışmaları dolayısıyla Üsküdar Meydanı’nda meydana gelen araç ve yaya trafiğine çözüm olarak nitelendirilen Harem Sahil Yolu Projesinde çalışmalar başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar Belediyesi ile işbirliği halinde Üsküdar’ın araç ve yaya trafiğini hafifletmek amacıyla yürütülen bir dizi projeden biri olan Harem Sahil Yolu Projesi, Üsküdar meydanında Marmaray çalışmalarından kaynaklanan yaşanan trafik sorununa çözüm olacak.

 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi’nin işbirliği ile halinde yapımına Nisan ayı içinde başlanan proje kapsamında Üsküdar Meydanı’na, 400 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde 2x2 şeritten oluşan araç yolu ve 150 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde yaya yolu yapılıyor. Bağlarbaşı’ndan Üsküdar’a inen Selman-i Pak Caddesi’ni Harem sahil yoluna bağlayacak yeni yol projesinin Haziran ayında bitmesi planlanıyor.​
Bu haber 800 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER