KAS-DER ÜSKÜDAR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI...

KAS-DER ÜSKÜDAR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI...

Tarih 29 Mart 2022, 12:54 YazdırBu haberi yazdır

27.Mart Pazar günü Güzeltepe’de törenle açılan KAS-DER ÜSKÜDAR şubesi pek çok katılımcının eşliğinde açıldı.

KAS-DER ÜSKÜDAR ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI...


27.Mart Pazar günü Güzeltepe’de törenle açılan KAS-DER ÜSKÜDAR şubesi pek çok katılımcının eşliğinde açıldı.


Açılışta yöresel davul zurna ekibi konukları türküler eşliğinde karşıladı, ardından mehter takımı yürüyüş yaparak tören alanına geldi ve ardından pek çok eser çaldı ve seslendirdi.


Kas-der Üsküdar şube başkanı Ali Aslan ve yönetici arkadaşları konukları ağırlamak için pervane oldular herkesle tek tek ilgilendiler.


Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen’in de katılmasının ardından ilk konuşmayı yapan Ali Aslan “Kas-Der Üsküdar şube olarak yeni dernek yerimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan Üsküdar Belediye başkanı Sn. Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi başkan vekili Sn. Esat Kalay, Kas-Der Genel Merkez başkanı Sn. Remzi Şen, Kas-Kon Genel başkanı Sn.Mehmet Alver, Kas-Der Teşkilat başkanı Sn. Mehmet Çamur, Kas-Der Genel başkan vekili Sn. Kubilay Salih Vatandaş, Kas-Der Genel başkan yardımcısı Sn. Ekrem Uygun, Kas-Der Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi Sn. Adem Ova, Kas-Der Genel başkan yardımcısı ve Çevre Kültür Sanat Kurul başkanı Sn. Yılmaz Cesur, Tuzla Meclis üyesi Sn. Tuncay Şenol, Ataşehir Meclis üyesi Sn. Şerafettin Ay, Ataşehir Şube başkanı Sn. Ahmet Kalay, Sancaktepe Şubesi başkanı Sn. Rahmi Demir, Bahçelievler Şube başkanı Sn. Cem Ulaşan, Kadıköy Şube başkanı Sn. Betül Uğur, Sultanbeyli Şube başkanı Sn. Mehmet Aydın, Sultangazi Şube başkanı Sn. Sadık Aslan, Gaziosmanpaşa Şube başkanı Sn. Bahattin Üründü, Soğuksu Vakfı başkanı Sn. Recep Aslan, Kas-Der Genel Merkez Gençlik Kolları Yönetimi, hemşerilerimiz ve Üsküdar sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.


Ardından Kas-Der genel başkanı Remzi Şen “1985 de kurulan Kas-der 37 yaşında bu yaş kutlamalarımız özellikle ses getirecektir. İstanbul un her ilçesinde şubelerimiz var üye sayımız 100.000 e geldi. Her yerde birlik beraberlik ile hareket edeceğiz. Dedi.”


Tuncay Şenol da konuşmasında tüm Kastamonu Dernek yöneticilerini ve üyelerini selamladı.

Hilmi Türkmen ise “ bu açılışta hepinizin yüzünden heyecanınız okunuyor, uzaklardan gelenler de var bu güzel Pazar gününde birlik beraberliğinizi kutluyorum, takdiri hak ediyorsunuz. İbni Haldun coğrafya kaderdir der, Üsküdar da pek çok dernek var görevimiz gereği pek çok dernek faaliyetine katılıyoruz. Kastamonu dernekleri derneklerimiz içerisinde en aktif olanlar Şerife Bacı’nın memleketine buradan selam olsun. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. “dedi.

Ardından kurdele kesildi, ikramlar yapıldı. Çengelköy Güzeltepe de açılan Kas-der şubeye bizde Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz. 

Bu haber 474 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER