CHP ÜSKÜDAR’DA BASIN YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI...

CHP ÜSKÜDAR’DA BASIN YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI...

Tarih 12 Mart 2022, 17:42 YazdırBu haberi yazdır

11.Mart Cuma günü Üsküdar yerel basın temsilcileri Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldiler üç aydır yapılan toplantı CHP Üsküdar ilçe başkanının daveti ile Üsküdar da ilçe binasında yapılıyor.

CHP ÜSKÜDAR’DA BASIN YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI...

11.Mart Cuma günü Üsküdar yerel basın temsilcileri Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldiler üç aydır yapılan toplantı CHP Üsküdar ilçe başkanının daveti ile Üsküdar da ilçe binasında yapılıyor.

Ve her toplantıya genel merkezden bir başkan yardımcısı da katılıyor bu seferki isim Sosyal işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Yüksel Taşkın idi.

Üsküdar Belediye meclis üyelerinden Ayça Kınık Mete aylık toplantı maddelerinden bahsetti ve bilgiler verdi. Konuların ilgilileri ayrıca detaylı bilgiler verdiler. Bu ay ve geçen aylarda kamuya terk edilmiş olan alanların satışı ve takası konularının önemine değindiler.

Üsküdar ın yararına olan maddeleri ise desteklediklerini belirterek terk alanlarının satışına sonuna kadar karşı olduklarını belirttiler.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş yaptığı konuşmada herkese hoş geldiniz dedikten sonra “Genel Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Yüksel Taşkın'ın katılımlarıyla ilçe başkanlığımızda yerel basın temsilcileri ve meclis üyelerimizle bir araya gelerek aylık yerel basın toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Özellikle yerel sorunların ve meclise getirdiğimiz konuların yanında genel politika ile ilgili konuları da enine boyuna tartışabileceğiz. Katılım sağlayan tüm basın temsilcilerine ve meclis üyelerimize teşekkür ederiz.

Dedikten sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçen günlerde Üsküdar a gelerek yerinde bazı incelemelerde bulunduklarını belirtti ve İBB yatırımları hakkında şu bilgileri verdi.


1. Çengelköy de İmamı Azam Caminin yanında başlatılan sosyal tesisi yakında hizmete başlayacak.


2.İstavroz deresine karışan pis su atıkları beylerbeyi ile Kuleli arası tünel yakında bitiyor , Boğaza katılan lağım sularını artık görmeyeceğiz bunlar direk arıtmaya gidecek.


3. Küçüksu spor kompleksi inşaatı sözleşmesi yenilendi ve hızlıca bitirilmesi sağlanacak.


4. Ünalan mahallesine dev bir sosyal spor tesisi yapılması projelendirilip Üsküdar a kazandırılacak.


5. Üsküdar meydan projesinin otoparkı önümüzde ki ay halkımıza hizmete başlayacak çarşının teslimini de önümüzdeki ay yapacağız çevre düzenlemesi ile beraber Üsküdar yepyeni bir meydana kavuşacak.

 

5. Yavuztürk mahallesinde deprem öncesi dönüşümün hızlandırılması konusunda vatandaşların talepleri Pazar ziyaretinde gündeme geldi. Her türlü plan desteğinin yapılacağını söyledi.


Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Yüksel Taşkın ise özellikle böylesi yerel temsilci yerel basın buluşmasına ilk defa rastladığını ve bu iletişim biçimini tüm ilçe örgütlerine önereceğini belirtti yerel sorunların yerelde ve detayları ile bu şekil irdelenmesi çok önemli dedi. EYT ve emeklilerin hak kayıplarının çok yüksek olduğunu belirtti intibak yasasının önemini vurguladı. 

Bu haber 475 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER