
ÇENGELKÖY MASTERLAR MUHTEŞEM TARAFTARI İLE ZİRVEYE YÜRÜYOR...


İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde semtimizi temsil eden...
ÇENGELKÖY MASTERLAR MUHTEŞEM TARAFTARI İLE ZİRVEYE YÜRÜYOR...
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde semtimizi temsil eden, semtimizin artık simge markalarından olan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımı, fırtına gibi giriş yaptığı ikinci yarıda seri galibiyetlerine devam ederek zirveye adım adım yaklaşıyor.
İkinci yarıya Şilespor Masterlar takımı ile oynanan maç ile başlayan takımımız üstün oyunu ile Nedim ? Reha ? Semih ? Hakan Demirci ve takımın adeta nöbetçi golcüsü olan Melih’in golleriyle 5-0 kazanmıştı. İkinci hafta maçında grubun güçlü takımlarından Beykoz Masterlar takımı ile karşılaşan ekibimiz yine olağanüstü üstün bir performans sergilemiş ve maçı Nedim’in iki , Serdar , Murat ve yine nöbetçi golcü Melih’in golleriyle 5-0 kazanmasını bilmişti. Sonraki hafta zorlu Sarıgazi deplasmanına giden takımımız olumsuz saha koşullarının yanı sıra seyirciden etkilenen hakemin maç 1-1 iken Ziya’nın attığı tertemiz golü iptal etmesinden sonra moral olarak düşmesine rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyerek 2-1 mağlup oldu. Ertesi hafta kendi sahamızda ağırladığımız Rize Masterlar takımını baştan sona üstün bir oyun sonrasında Nedim’in üç ve Cengiz’in golleri ile 4-2 yenerek tekrar çıkışa başladık. Bu maç öncesinde takımımızın kurulmasında emeği geçen takım kadromuzun en önemli isimlerinden olan MUHTEREM İZGİ ’nin de stada gelmesi ve başlama vuruşunu yapması duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Muhteşem geçen Rize maçının ardından bu kez rakip Sasider Masterlar idi. Çok çekişmeli ve zevkli geçen maçı Reha Yorulmaz’ın muhteşem duran top golü ve ligin en iyi santraforu olan Nedim Saydam’ın golleri ile 2-1 kazanarak ligde maç eksiği olmasına rağmen zirveye iyice yaklaştı.
Maçlarla ve ligin gidişatı ile ilgili görüşlerini aldığımız takımın önemli futbolcularından Reha Yorulmaz, “ İlk yarıya da iyi başlamıştık, ama şanssızlıklar neticesinde puan cetvelinde hak etmediğimiz yerde idik. İkinci yarı oynadığımız 5 maçta aldığımız 4 galibiyet takımın kalitesini, istediği zaman neler yapabileceğini gösteriyor” şeklinde konuştu.
Takımımızın en tecrübeli oyuncularından Hakan Demirci “ Taraftarımızın da içinde olduğu bu takımda aile ortamı kazansak da kaybetsek de hepimizi mutlu ediyor. Barış Hocamız önderliğinde bu ortam devam edecek ve ligin sonunda şampiyon olacağız” dedi.
Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan takım kaptanı Zafer Ardıhan “şanssız bir sakatlık yaşadım, her maça geliyorum ve arkadaşlarımın olağanüstü mücadelesini gururla izliyorum. Bu takım mutlaka şampiyon olacak.” dedi.
Takımımızın tecrübeli oyuncularından Metin Karabeyin “ Bu takımın puan cetvelinde olması gereken yer her zaman zirve. İlk yarı yaşadığımız bu şanssızlıklardan ders çıkardık ve iyi hazırlanarak ikinci yarı maçlarına başladık ve sonuç ortada. Artık hep kazanmak üzerine oyunumuzla ligin tekrar zirvesine yürüyüşümüz başladı ve devam edecek” diyerek yorumlarını belirtti.
Rize Masterlar maçına gelerek başlama vuruşunu yapan Muhterem İzgi ise, “ Öncelikle rahmetli Gürkan kardeşimizin isminin verildiği bu lige katılan tüm takımlara kendi adıma teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğum Çengelköy Masterlar takımımızı izlemek onlarla beraber olmak çok keyifli. İnşallah ligin sonunda şampiyon olacağız ve bu şampiyonluğu Gürkan ? Engin ve Muammer kardeşlerimize adayacağız. “ diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
Uzun bir aradan sonra değerlendirme yapan takımın başkanı Ergün Yalçın “ Öncelikle cefakar taraftarımıza tekrar teşekkür ediyorum. BU takımı yalnız bırakmadıklarında neler olacağını ilk onlar gördü ve ellerinden gelen desteği veriyorlar. Takımın puan cetvelinde olması gereken yer her zaman zirve. Futbolda maalesef her takımın her futbolcunun başına şanssızlıklar gelebiliyor. İlk yarı yaşadığımız bu şanssızlıklardan ders çıkardık ve iyi hazırlanarak ikinci yarı maçlarına başladık ve sonuç ortada. Artık hep kazanmak üzerine oyunumuzla ligin tekrar zirvesine yürüyüşümüz başladı ve devam edecek” diyerek yorumlarını belirtti.
Takımın Teknik sorumlusu Barış Kolgu da “ Burası bizim için herşeyden önce Gürkan kardeşimizin isminin verildiği bir lig. Bizim Çengelköy Masterlar takımı olarak bu ligde başarılı olmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Çok fazla şanssızlık üstüste yaşadık. Şu an kaptanımız Zafer dahil takımımızın 6-7 futbolcusu maalesef maçlara çıkamıyor. Eksik arkadaşlarımıza rağmen yerlerine oynayan herkes elinden geleni yapıyor ve eksiklerimize rağmen 5 maçta 4 galibiyet aldık. Altını çizerek söylüyorum, maçlara gelerek bize inanılmaz destek veren bir taraftar kitlemiz var. Hepsinin ayağına sağlık. Şu an Master liginde taraftarı olan tek takımız. BU tamamen ÇENGELKÖY’e özel bir durum . Tek hedefimiz zirve ve biz liderliği geri almaya geliyoruz.” diyerek düşüncelerini paylaştı.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.