ÜSKÜDAR İMAR DERNEĞİNDE İLETİŞİM PROJELERİ SUNUMU YAPILDI

ÜSKÜDAR İMAR DERNEĞİNDE İLETİŞİM PROJELERİ SUNUMU YAPILDI

Tarih 16 Ocak 2022, 13:41 YazdırBu haberi yazdır

ÜSKÜDAR İMAR VE KÜLTÜR DERNEĞİ OKAN ÜNİVERSİTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK ÖĞRENCİLERİYLE YENİ PROJELERE HAZIRLANIYOR

ÜSKÜDAR İMAR DERNEĞİNDE İLETİŞİM PROJELERİ SUNUMU YAPILDI


ÜSKÜDAR İMAR VE KÜLTÜR DERNEĞİ OKAN ÜNİVERSİTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK ÖĞRENCİLERİYLE YENİ PROJELERE HAZIRLANIYOR

 

1961’de Üsküdar’ın imar ve kültür alanındaki gelişimine katkı sunmak üzere kurulan Üsküdar İmar ve Kültür Derneği 14 Ocak Cuma günü Okan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Sivil Toplum Kuruluşları dersi öğrencileri ile Derneğin Üsküdar’daki merkezinde bir araya geldi.

 

Buluşmada Okan Üniversitesi öğrencileri Üsküdar’a katkı sunmak üzere önerilerini Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine sundular.

 

Üsküdar İmar ve Kültür Derneği yeni projelerine yön vermek üzere geçtiğimiz yılın Kasım ayında Okan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden bir grup öğrenci ile derneğin iletişim çalışmalarını hızlandırmak üzere bir ortak çalışma başlatılmıştı. Sivil Toplum Kuruluşlarında Halkla İlişkiler dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi N. Hanzade Uralman danışmanlığında başlatılan 3 aylık çalışmada 14 Ocak Cuma günü ilk etap geçildi. Öğrenciler ders kapsamında geliştirdikleri Üsküdar’a katkı sunmayı ve Derneğin Üsküdar’da yaşayan çeşitli kesimlere ulaşmasını hedefleyen iletişim kampanyası önerilerini Dernek Yönetim Kurulu ile paylaştılar.

 

Projeler öğrencilerden Beyza Bekil tarafından Dernek Yönetim Kurulu’na heyecanla sundu. Üsküdar’ın ve derneğin köklü geçmişine vurgu yapan yenilikçi ve katılımcı iletişim projeleri olmaları itibariyle Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı. Özellikle Yahya Kemal Beyatlı’nın “Etrafı okşuyor mayısın taze rüzgârı / Karşımda köhne Üsküdar’ın dost ışıkları...” dizelerinden ilham alan iletişim kampanyası dinleyicilerde heyecan uyandırdı.

 

Sunumların ardından Dernek Başkanı Cenk Erdoğan “Profesyonel bir sunumdu, çok faydalı oldu, çalışacağız”, diyerek önerilen projeleri dikkate alarak faaliyet planlarına koyacakları yönünde görüşünü bildirdi. 

 

Yönetim Kurulu Üyelerinden Merdan Nalçacı da “Şahane bir sunumdu. Eksiklerimizi bilimsel bir şekilde bize anlattılar” diyerek çalışmayla ilgili memnuniyetini dile getirdi. 

 

İletişim:

Cenk Erdoğan

0537 709 83 59

 

 

Bu haber 359 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER