
ÜSKÜDAR SAADET PARTİSİ MUHTARLARLA BULUŞTU
Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Baydar ilçe yönetim kurulu arkadaşları ile beraber Küplüce Maran Kafe de 25 Kasım günü Üsküdar muhtarları ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR SAADET PARTİSİ MUHTARLARLA BULUŞTU
Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Baydar ilçe yönetim kurulu arkadaşları ile beraber Küplüce Maran Kafe de 25 Kasım günü Üsküdar muhtarları ile toplantı yaptı.
Sabah yapılan toplantıyı ilçe başkanı açtı herkese katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra sözü İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ya verdi.
Başkan konuşmasında “ülkemizde dört temel kriz var ilki adalet ikincisi eğitim üçüncüsü ekonomik sonuncusu ve en önemlisi ise ahlak krizidir. İdarecilerin sözleri ile yaptıkları tutmadığı için topluma özellikle de gençlere iyi örnek olunamıyor.
Ekonomik krize girilmesinden dolayı iktidar yıpranıyor ama biz buna sevinemiyoruz muhalif partiler olarak bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Tolsuzlukta ilerleme ahlakta ise gerileme var ama toplumsal ahlak konusunda ümitsizliğe kapılmayacağız siyasi kutuplaştırmayı yok edeceğiz. Toplumda nefreti artıran siyasilerin eylemleri ile yaptıklarında tutarsızlıklar var.
Bugün yaşadıklarımız sadece dış güçlerin etkileri ile açıklanamaz, yapılanlar 20 yılın eseridir. Halkımız süreci öngöremiyor kimse sattığı ürünü fiyatlayamıyor. Eskiden 30-45 günlük fiyatlar ve vadeler söz konusu iken fiyatlar günlük saatlik değişiyor paramızın satın alma gücü azaldı bu kutuplaşma ile örtülemez.
Köprü otoyol gibi imalatların yapılmasına karşı değiliz ancak bu denli ağır finansman olmamalıydı, gelecek nesillerin üstüne yük olacak ödemeler döviz ile yapılıyor.
İstanbul’un en büyük sorunu ise böylesi çok bir nüfusun bir yere yığılmasıdır. Kanal İstanbul a karşı olmamızın nedeni de var olan nüfusa fazladan nüfus ekleyecek olmasıdır. Artık yatırımlar İstanbul a değil Anadolu’nun değişik şehirlerine yapılmalıdır. Yatırımlar istihdama yönelik yapılmalıdır.
Dedikten ve pek çok tespitten sonra katılımcı muhtarlar da söz aldı ve Üsküdar ın kentsel dönüşüm sorunu başta olmak üzere yerel ve genel sorunlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.


 
 
 
 

