
Ak Parti Üsküdar Yerel Basınla Biraraya Geldi.


14 Nisan sabahı yapılan ve yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe yönetimi katıldı.
14 Nisan sabahı yapılan ve yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan AKTAŞ, AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Kaan PEHLİVAN, AK Parti Üsküdar Halkla İlişkiler Başkanı Esat KALAY, AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Tarık ŞEBİK, AK Parti Üsküdar Tanıtım Medya Başkanı Ömer HAYAL ve 1.Bölge Milletvekili Aday adayı Bünyamin PİRİM katıldılar.
AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Sinan AKTAŞ konuşmasına Milletvekili aday listeleri ile başladı. AKTAŞ "Hepimiz bu ülkeye hizmet etmek için bu yoldayız, genel merkezde yapılan mülakatları değerlendirip listeleri oluşturanlara saygı gösteriyoruz ve tüm ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Konuşmasına "Üsküdar'daki üyelik çalışmalarına devam edileceğini, bütün seçmen üyelerin ve üye olmayanların evlerinin ziyaret edildiğini, bunlarda İstanbul'da ikamet etmeyenleri, askerde olanları ve vefat edenlerin listelerinin çıkartıldığını" belirterek devam eden İlçe Başkanımız, "Siyasetten muradımız halka hizmettir" diyen Başbakanımızın sözüyle hiçbir baskının ve kurumun bizi davamızdan döndüremeyeceğinin altını çizdi. Konuşmasını "Biz sorumluluk sahibi, bu ülkeyi yöneten insanlarız. AK Parti mensuplarına yapılacak olan baskı ve şiddete karşı, kolluk kuvvetlerinin yardımıyla bunlara boyun eğmeyerek karşısında duracağız" diyerek tamamladı.
SKM Başkanı Kaan Pehlivan konuşmasında "Başbakanımızın dediği gibi bu bizim 7. yani ustalık seçimimiz. Üsküdar teşkilatı kuvvetli bir teşkilattır. Üye sayısı seçmen sayısının %20'sini kapsamakta. Bütün üyelerimize ve üye olmayan seçmenlere ulaştık. Üsküdar'da 55 irtibat bürosu açtık. Bütün bayraklama işlemlerimizi tamamladık. Her ne kadar bu sene bayraklamanın daha az yapılacak olması bizi üzse de, bayrak israfının önüne geçiliyor olması bizi sevindirmektedir. AK Noktamız 1.5 aydır açık ve günde 100 yeni üye yapmaktayız. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Ana Kadememiz olarak bu seçimlerin önemini vatandaşlarımıza hatırlatarak bilgi veriyoruz. SKM çatısı altında kadın kolları ve gençlik kollarının faaliyetleri olmakta ve her kadememiz aktif olarak çalışmaktadır. Seçim çalışmalarımızın resmi başlangıcını 16 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 itibariyle başlatacağız ve çalışmalarımızı, şu ana kadarki çalışmalarımızın iki katına çıkartacağız." dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Başkanı ve İlçe SKM başkanı, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.