Ak Parti Üsküdar Yerel Basınla Biraraya Geldi.

Ak Parti Üsküdar Yerel Basınla Biraraya Geldi.

Tarih 18 Nisan 2011, 10:51 YazdırBu haberi yazdır

14 Nisan sabahı yapılan ve yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe yönetimi katıldı.

Ak Parti Üsküdar Yerel Basınla Biraraya Geldi.

14 Nisan sabahı  yapılan ve yerel basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan AKTAŞ, AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Kaan PEHLİVAN, AK Parti Üsküdar Halkla İlişkiler Başkanı Esat KALAY, AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Tarık ŞEBİK, AK Parti Üsküdar Tanıtım Medya Başkanı Ömer HAYAL ve 1.Bölge Milletvekili Aday adayı Bünyamin PİRİM katıldılar.

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanı Sinan AKTAŞ konuşmasına Milletvekili aday listeleri ile başladı. AKTAŞ "Hepimiz bu ülkeye hizmet etmek için bu yoldayız, genel merkezde yapılan mülakatları değerlendirip listeleri oluşturanlara saygı gösteriyoruz ve tüm ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Konuşmasına "Üsküdar'daki üyelik çalışmalarına devam edileceğini, bütün seçmen üyelerin ve üye olmayanların evlerinin ziyaret edildiğini, bunlarda İstanbul'da ikamet etmeyenleri, askerde olanları ve vefat edenlerin listelerinin çıkartıldığını" belirterek devam eden İlçe Başkanımız, "Siyasetten muradımız halka hizmettir" diyen Başbakanımızın sözüyle hiçbir baskının ve kurumun bizi davamızdan döndüremeyeceğinin altını çizdi. Konuşmasını "Biz sorumluluk sahibi, bu ülkeyi yöneten insanlarız. AK Parti mensuplarına yapılacak olan baskı ve şiddete karşı, kolluk kuvvetlerinin yardımıyla bunlara boyun eğmeyerek karşısında duracağız" diyerek tamamladı.

SKM Başkanı Kaan Pehlivan konuşmasında "Başbakanımızın dediği gibi bu bizim 7. yani ustalık seçimimiz. Üsküdar teşkilatı kuvvetli bir teşkilattır. Üye sayısı seçmen sayısının %20'sini kapsamakta. Bütün üyelerimize ve üye olmayan seçmenlere ulaştık. Üsküdar'da 55 irtibat bürosu açtık. Bütün bayraklama işlemlerimizi tamamladık. Her ne kadar bu sene bayraklamanın daha az yapılacak olması bizi üzse de, bayrak israfının önüne geçiliyor olması bizi sevindirmektedir. AK Noktamız 1.5 aydır açık ve günde 100 yeni üye yapmaktayız. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Ana Kadememiz olarak bu seçimlerin önemini vatandaşlarımıza hatırlatarak bilgi veriyoruz. SKM çatısı altında kadın kolları ve gençlik kollarının faaliyetleri olmakta ve her kadememiz aktif olarak çalışmaktadır. Seçim çalışmalarımızın resmi başlangıcını 16 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 itibariyle başlatacağız ve çalışmalarımızı, şu ana kadarki çalışmalarımızın iki katına çıkartacağız." dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı ve İlçe SKM başkanı, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
Bu haber 809 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER