Üsküdar'da AK Parti üye standına saldırı.

Üsküdar'da AK Parti üye standına saldırı.

Tarih 13 Nisan 2011, 17:24 YazdırBu haberi yazdır

AK Parti'nin Üsküdar'da açtığı üye standına bıçaklı saldırı yapıldı.

Üsküdar'da AK Parti üye standına saldırı
AK Parti'nin Üsküdar'da açtığı üye standına bıçaklı saldırı yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı kendilerine MHP'lilerin saldırdığını söyledi. Bir MHP'li üye ve oğlu polis tarafından gözaltına alındı
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı seçim sürecinde propaganda çalışmaları kapsamında, Kısıklı pazarında üye yapımı ve broşür dağıtımı yaptığı standa bıçaklı bir grup tarafından saldırı yapıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, parti görevlilerine saldıran grupta, MHP Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyesinin de olduğunu söyledi.

Saldırı hakkında habercilere bilgi veren Aktaş, seçim öncesinde yaptıkları propaganda çerçevesinde Üsküdar'ın Kısıklı semtinde kurdukları standa, broşür dağıtıp partiye yeni üye kaydı yapan çoğunluğunu kadınlardan oluşan görevlilere, önce sözlü taciz yapıldığını kaydetti.

Sinan Aktaş, "MHP'lilerden oluşan grup önce sözlü taciz edip, sonra saldırıya geçerek stant görevlisi partilimiz Mustafa Akmanı hastanelik edene kadar dövmüşler. Ardından da diğer stant görevlisi bir kadını bıçakla kovalarken, pazar esnafı ve vatandaşlar araya giriyor. Arkadaşlar saldırganların elinden esnafın yardımıyla kurtulmuş."

Aktaş, "Bu menfur saldırıyı bir provokasyon olarak değerlendirmek istiyorum. Seçim sürecinin başlangıcında, demokratik bir ortamda çalışmalarımızı yürütürken böyle bir saldırının gerçekleşmesine anlam vermek mümkün değil." diye konuştu.

Grubun, olayı yatıştırmaya çalışan Üsküdar Belediyesi zabıtalarına da saldırdığını aktaran Aktaş, olayla ilgili olarak MHP Üsküdar Yönetim Kurulu Üyesi ve oğlunun polis tarafından yakalandığı bilgisini der verdi.
Kaynak Haber 7
 
Bu haber 906 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER