ÇENGELKÖYSPOR BAŞKANI KİM OLACAK??

ÇENGELKÖYSPOR BAŞKANI KİM OLACAK??

Tarih 18 Eylül 2021, 18:29 YazdırBu haberi yazdır

Bildiğiniz gibi evvelki sene amatör lig maçları ve küçük yaş grup maçları yarım kalmıştı.

ÇENGELKÖYSPOR BAŞKANI KİM OLACAK?

Bildiğiniz gibi evvelki sene amatör lig maçları ve küçük yaş grup maçları yarım kalmıştı. Geçen sene ise amatör ligler hiç oynanmadı 3. Lig den itibaren profesyonel ligler her hafta PCR testleri yaparak maçlarını oynayabildi.

Ve güzide takımımız Atlas Maden Çengelköyspor Beylerbeyi stadının bir türlü sezona hazırlanamaması yüzünden iç saha avantajını kullanamayarak ligden BAL a düştü. Bunun üzerine sorumluluk hisseden Başkan ismet Özay yönetimi bırakacağını sosyal medyadan deklare etti. Bize de telefonda aynı düşüncesini belirtti.

Takımın devri konusunda görüşmeler yaptığını duymaktayız ancak bu konu çok uzadı temennimiz bir an önce tatlıya bağlanıp devir şartları gerçekleştirilir.

Zira yeni oluşacak yönetim ne zaman hoca bulup anlaşacak nasıl bir kadro kurulacak alt yapı takımlarımızın maçları başlayacak oların sorumluluğu kimlerde olacak gibi pek çok konu cevap bekliyor.

Çengelköyspor a geçen yıl sponsor olmaya başlayan Atlas Maden şirketinin ciddi bir teklifi olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz umarız konu hızla sonuçlanır ve takımımız Süper Amatör demi yoksa Bölgesel Amatör demi oynayacak bu konu da İsmet Özay ın pozitif yaklaşım göstermesini diliyoruz.

Sefasıyla sefasıyla sevdiğimiz Çengelköysporumuzu daha iyi yerlerde görmek hepimizin isteği elbirliği yapılmasını ve kulübe sahip çıkılmasını buradan camiamızla paylaşmak istiyoruz.

Artk iç sahamız da tamam olduğuna göre haydi Çengelköy başarılar sana ?

Bu haber 482 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER