Üsküdar ın Gençleri Haykırdı :Spor Tesisleri İstiyoruz.

Üsküdar ın Gençleri Haykırdı :Spor Tesisleri İstiyoruz.

Tarih 31 Mart 2011, 13:23 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara ve Milli eğitim yetkilileri 30 Mart günü Üsküdar Gençlik merkezinde öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

Üsküdar ın Gençleri Haykırdı :Spor Tesisleri İstiyoruz.
Üsküdar Belediye başkanı Mustafa Kara ve Milli eğitim yetkilileri 30 Mart günü Üsküdar Gençlik merkezinde öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi. Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya Mustafa Kara dışında İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu , Ak Parti 1. Bölge Millet Vekili Aday Adayı Zekeriya Erdim, Milli eğitim Şube Müdürleri ,okul müdürleri, öğretmenler, Öğrenci Komisyonu Okul Başkanları ve tüm Üsküdar’daki okulların Öğrenci Temsilci Başkanları katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin’in ilçedeki okullar hakkında yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Mustafa Kara konuşmasında, Üsküdar’ın öğrenci nüfusunun fazlalığından bahsederek bu potansiyelin kullanılmasının önemine değindi. Kendi ellerindeki imkanları sonuna kadar kullanarak okullara yatırım ve yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getiren Mustafa Kara, toplantının yapıldığı Üsküdar Gençlik Merkezi’ni Üsküdar’ın değerli gençleri için yaptıklarının altını çizdi.  Gençlik Merkezi’nden gençlerin ve özellikle öğrencilerin maksimum derecede faydalanmasını arzu ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Kara, merkezin öğrencilerin mezuniyet günlerinde kullanılmasından büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. Üsküdar a üç farklı noktaya yaşam merkezi yapacaklarını bunlar içerisinde sanat kültür ve spor faaliyeti olacağını ve 19 Mayıs Yeni Burhan Felek Salonun da büyük bir konser organizasyonu yapmayı planladıklarını belirtti.

Program sonunda Belediye Başkanı Mustafa Kara, öğrencilerin soru ve sorunlarını dinleyip çözüm yolları konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenciler şu taleplerde bulundu  Ferah mahallesine yeni bir okul,Gençlik Merkezinde Mezuniyet kutlaması için kullanma ,Yavuztürk mahallesine Çocuk oyun grupları ,Okullara Satranç odaları , Okullara Spor salonları ,Denizcilik meslek Lisesine Yüzme Havuzu. Ama mikrofonu alan okul sorumlularının çoğu Spor salonu talebini dile getirdi.
Bu haber 860 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER