
3. Lig KULÜPLERİ SESLENDİ BU YIL DÜŞME OLMASIN
3. Lig'de yer alan futbol kulüpleri bir araya geldi. TFF'ye çağrı yapan kulüpler, "Sesimizi duyun" dedi.
3. Lig KULÜPLERİ SESLENDİ BU YIL DÜŞME OLMASIN
3. Lig'de yer alan futbol kulüpleri bir araya geldi. TFF'ye çağrı yapan kulüpler, "Sesimizi duyun" dedi.
TFF 3. Lig'den mücadele eden kulüpler bugün İstanbul'da bir araya geldi. 16 kulüp TFF'ye çağrı yaptı: "3. Lig'den düşme olmasın." Ayrıca kulüpler dünya ülkelerinden de alt liglere verilen destekleri de örnek olarak gösterdi.
Atlas Maden Çengelköyspor Başkanı İsmet Özay da toplantıya katılanlar arsında idi.
'3'NCÜ LİG TAKIMLARI HAKSIZLIĞA UĞRADI'
Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçakaya, 3. Lig kulüplerinin haksızlığa uğradığını söyledi. Mart ayından beri takımından birçok profesyonel futbolcunun ayrıldığını söyleyen Akçakaya, bu nedenle takımlarındaki dengelerin bozulduğunu söyledi. Akçakaya, "Bal Ligi pandemi nedeniyle antrenman yapamadıkları için 3. Lig'den oyuncu transfer yaptılar. Kimi kopardılarsa almaya çalıştılar. Mart itibarıyla takımımdan 7 kişi gitti. 3. Lig kulüpleri haksızlığa uğradı. TFF'nin verdiği kararla 17 Nisan'da bu liglerin başlayacağını haftalar öncesinde belirlemesiyle birçok futbolcu, ligler oynanırken Bal liglerine yüksek peşinat alacaklarından dolayı görüşmeler yaparak anlaşma yoluna gittiler. Böylece normalde yılda iki kez transfer olurken Türkiye'de bir yılda üçüncü kez transfer yolu açtılar" dedi.
Akçakaya şöyle devam etti: "3. Lig kulüplerinin iskeletinin de bozulmasıyla bizim için telafisi olmayan sonuçlar ortaya çıktı. Saydığımız nedenlerden dolayı ligden düşme olmasın diyoruz. Bu durum ülke gençleri için de çok önemli. TFF diyecek ki lig devam ederken futbolcu başka yere gidemez."
ORTAK DEKLERASYON
16 kulübün ortak deklarasyonda yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle:
- Oyun devam ederken oyunun kuralları değiştirilemez.
- Maddi anlamda zor durumda olan bu kulüplerdeki oyuncularının transferleri kapatılmalıydı. Bir yılda üç kez transfer gerçekleştirilemez.
- 16 takım, yaklaşık 10 milyon nüfusa tekabül ediyor. Bu durum 10 milyon insanı etkiler.
- Mart ayında bölgesel ligin açılmasıyla transferlerden dolayı 3. Lig kulüplerin oyuncu adına kayıpları oldu. Bu durumu sadece 3. Lig yaşadı.
- Siyasetçiler sesimizi duysun bir an önce küme düşme olayının ortadan kaldırılmalı.
- Hem maddi hem manevi büyük sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıların görünmesini istiyoruz.
DÜNYADAN ÖRNEKLER
Peki dünyadaki örnekler nasıl?
Kulüpler İngiltere, Meksika ve Arjantin modellerinin uygulanmasını istedi. İngiltere'de, İngiltere Premier lig ile 2. lig 3.lig, 4.lig kulüplerinin bağlı olduğu İngiltere Futbol Ligi, 250 milyon sterlinlik kurtarma paketi açıkladı. Meksika 1. Futbol liginde de 5 yıllığına küme düşme kaldırıldı.
Arjantin Futbol Federasyonu da korona virüsü salgını nedeniyle liglerde 2 yıl süreyle küme düşmeyi kaldırdı.
CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI
Kulüpler son olarak konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu aldıklarını en kısa zamanda seslerinin duyurulmasını istedi.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK
Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!
28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.




