NE YAZIK Kİ BÖLGESEL LİGE DÜŞTÜK...

NE YAZIK Kİ BÖLGESEL LİGE DÜŞTÜK...

Tarih 24 Mayıs 2021, 12:15 YazdırBu haberi yazdır

2020-2021 sezonunda büyük umutlar beslediğimiz Çengelköyspor’umuz ne yazık ki son maçta aldığı mağlubiyet ile 3.ligden Bölgesel amatör lige düştü.

NE YAZIK Kİ BÖLGESEL LİGE DÜŞTÜK..


2020-2021 sezonunda büyük umutlar beslediğimiz Çengelköyspor’umuz ne yazık ki son maçta aldığı mağlubiyet ile 3.ligden Bölgesel amatör lige düştü.


Geçen sene kıl payı çıktığımız 3.ligde tutunmayı başaramadık. Geçen yıl özellikle Başkan İsmet Özay’ın çabaları ile yükseldiğimiz 3.lig maceramız kısa sürdü.


Aslında Başkan İsmet Özay ve yönetim kurulu bu yıl ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiler izlediğimiz tüm maçlarda oyuncularımız gayretli idiler ilk haftalarda hep ilk 5-6 arasında yer buluyorduk, ama özellikle 2. Devre motivasyon dan mı yoksa başka sebeplerden mi yoksa bir türlü yetişemeyen Beylerbeyi stadından dolayı mı  bilemedik ama puanlara bir türlü erişemedik. İç saha maçlarında çok puanlar kaybettik.


Son maçımız Beylerbeyi stadında 25.Nisan da Yomra ile oynandı Alperen Keleş 13. Dakikada ilk net pozisyonu buldu ikinci yarı 57. Ve 59.dakikalarda iki ayrı pozisyon daha yakaladı ama bir türlü gole erişemedik. Bize üç puan yetiyordu ve böylece 3.ligde kalabilecektik. Ama Yomraspor da çok iyi müdafaa yaptı hatta 85.dakikada bir de gol buldu.


Golün sonrası hem seyirci hem takım hem teknik heyet ve yönetim morarman çöktü, hepimiz çok üzüldük. Zira son maç güçlü Fethiye ile deplasmanda idi ve o maçta da 6-2 yenilerek puan alamadık ve yeniden bölgesel amatör ligine düştük.


Bölgesel amatör ligde en az 3.lig kadar zorlu bir klasman bakalım Başkan ismet Özay ve ekibi gelecek sezon için neler düşünecek ve uygulayacak.


Yine de bu sezon emek sarf eden ter döken oyuncularımızı ve tüm destekleyenleri tebrik ediyoruz, Çengelköyspor a gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

Bu haber 699 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER