CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ VAKFI GENEL KURULU ÇENGELKÖY’DE GERÇEKLEŞTİ...

CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ VAKFI GENEL KURULU ÇENGELKÖY’DE GERÇEKLEŞTİ...

Tarih 21 Mart 2021, 15:05 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy’ün en aktif ve en güzide derneği olan Cide Soğuksu Derneği Vakfı 12.Dönem Olağan Genel Kurulunu 20 Mart 2021 Cumartesi günü büyük bir üye katılımı ve konukları ile beraber Çengelköy de gerçekleştirdi.

CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ VAKFI GENEL KURULU ÇENGELKÖY’DE GERÇEKLEŞTİ...

 

Çengelköy’ün en aktif ve en güzide derneği olan Cide Soğuksu Derneği Vakfı 12.Dönem Olağan Genel Kurulunu 20 Mart 2021 Cumartesi günü büyük bir üye katılımı ve konukları ile beraber Çengelköy de gerçekleştirdi.


Genel kurula katılım sağlayanların imzalarını atmalarını takiben divan kurulu başkanlığına Mehmet Yılmaz yazman üyeliklere hasan Çolakoğlu ve Muammer Kızıl önerildi ve oybirliği ile seçildiler.


İlk sözü dernek başkanı aldı “ 10. Ve 11. Dönem olarak yaklaşık 4.5 yıl Yönetim kurulu başkanlığını yaptığım Cide Soğuksu Derneği Vakfı 12. Genel kuruluna hepiniz hoş geldiniz.1998 de kuruluş günlerinde ki başkanımız Burhan Gün ve Hamdi Şenol Mustafa Yavuz başta olmak üzere rahmetli olan başkanlarımız ve üyelerimizi saygıyla anıyorum. STK ların yıldızı haline gelen derneğimizi devraldığım başta Hayri Konuk olmak üzere görev alan tüm yöneticilerimizi saygıyla anıyorum. 10 ve 11. Dönem de beraber görev  yaptığımız arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bir parantez de Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e açıyorum hep yanımızda oldu. İnsanlara hizmet diyoruz başka insanlara faydalı olmaya çalıştık arkamızda eserler bırakmamız gerekli bunu derneğimizde sizlerin de desteği ile yaptık.” Dedi.


Başkan Hilmi Türkmen ve Esat Kalay da katılımcılara seslendi bölgemizin güzide derneği Cide soğuksu ve çevresi derneği vakfının etkinliklerini başarını övdüler.


Cide dernekler federasyonu ve aynı zamanda divan başkanı Mehmet Yılmaz “geçmişte görev alan herkesi tebrik ediyorum yeni yönetime başarılar diliyorum. Gece gündüz demeden mesai harcayan tüm arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum derneğimiz kardeşliğin gerçekleştiği bir dernek olmuştur.” Dedi ve gündem maddelerine geçti.

Yönetim kurulu faaliyet raporunu dernekte özellikle yardımlaşma yönünden sorumluluk üstlenen Haluk Aday okudu , burada yer veremeyeceğimiz kadar yardımlaşma ve dayanışma listesi okudu. Ardından denetleme raporu da okundu işlemlerin kurallara göre yapıldığı tespit edildi.

Faaliyetler hakkında Kemal Turgut, Mehmet Ercan, Turan Şenol söz aldılar yönetimi ve başkanı tebrik ettiler yeni yönetime başarılar dilediler.

 

Yönetim ve denetim kurulu raporları kabul edildi ve ardından oybirliği ile ibra oldular. Divan başkanı görev alanları ve alacak olanları alkışlattı. Ardından yeni yönetim denetim kurulu listesi divana sunuldu tek liste ittifakla seçildi. Liste şöyle?


Yönetim Kurulu 1.Recep Aslan 2. Haluk Aday 3.Hüseyin Aysan 4.Mustafa Çevik 5.Ömer Çelik 6. Erdoğan  Aslan 7.Murat Demir

Denetim Kurulu 1.Mehmet Altın 2.Ferhat Aslan 3.Mehmet Bakan

Yeni yönetimin başkanı olarak söz alan Recep Aslan “Cide Soğuksu Derneği 12.genel kurulumuzu gerçekleştirmiş bulunmaktayız.


Kongremize Katılım Sağlayan başta Üsküdar Belediye başkanımız  Hilmi TÜRKMEN ve Belediye Başkan Danışmanımız Esat KALAY başkanımıza, Cide dernekler federasyonu başkanı Mehmet YILMAZ'a ve bu dönemde bizleri başkanlığa aday gösterip oylarıyla göreve layık gören Başkanlarımızla birlikte kıymetli hemşerilerimize teşekkür eder, saygılar sunarım.

 

Bu zamana kadar Derneğimize Emekleri çok olan bir önceki dönem başkanımız Tuncay Şenol Başkanıma ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

 

Ayrıca ahirete intikal eden eski dernek başkanlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum. Bu doğrultu da Genel kurulumuzun ve yeni dönemimizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Faaliyetlerimizi hep beraber yapacağız gücümüzü birliğimizi diri tutacağız “ dedi.

 

 

Tuncay Şenol 12.Dönemde Cide Soğuksu Dernek Başkanlığını Recep Aslan' a devretti.

Tuncay Şenol başkan da mikrofonu alarak “Genel kurula katılım sağlayan Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi Türkmen'e ,Meclis Başkanı Esat Kalay'a,Tuzla Kasder Başkanı Hasan Elbuz'a, Cide Federasyon Genel Başkanı Mehmet Yılmaz'a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Yeni dönemde başkanlık görevini alan Recep Aslan ve yönetim kurulu ekibine başarılar dileriz. Bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteğimizi derneğimizden insanımızdan esirgemeyeceğiz.”dedi ve yeni başkanı çiçek verdi.


Genel kurulun bitiminde yeni ve eski görev alanlar divan kurulu ile beraber fotoğraf karemize girdiler hepsine Çengelköy Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

 

 

 

 www.cengelkoygazetesi.com 

 

 

Bu haber 748 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER