PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...

PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...

Tarih 20 Ocak 2021, 15:18 YazdırBu haberi yazdır

Bölgemizdeki PTT şubelerine belediyemiz eleman desteğinde bulunarak çalışmalarına destek olunmaya başlandı.

PTT’ YE DESTEK BELEDİYEDEN...



Bölgemizde bulunan PTT şubeleri eleman yetersizliğinden dolayı hizmet veremez hale geldi bazıları kapandı.

Bu konu vatandaşların tepkisini çekiyordu özellikle Çengelköy Güzeltepe ve Yavuztürk mahallelerinde yaşanan sorun Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen e iletildi Esat Kalay ile yapılan girişimler sonucu Ünalan mahallesine ve bölgemizdeki PTT şubelerine belediyemiz eleman desteğinde bulunarak çalışmalarına destek olunmaya başlandı. Ünalan Mahallesinde memur desteği 1.şubatta başlayacak.


Gönül ister ki PTT güçlensin vatandaşa en yakından sunduğu hizmetlerin kalitesi artsın ama ne yazık ki olmuyor. Kargo işleri günden güne artıyor posta havale işlerinin yanında fatura ödemeleri emekli ve sosyal güvenlik maaşları destek ödemeleri hep buradan yapılıyor. Bir eleman ile iş yapılınca uzun kuyruklar oluyor o bir eleman izin alınca veya hasta olunca şube tümden kapatılıyor.


Üsküdar Belediyesi bu konuya el atmış ve şubelerin açık kalmasını sağlamıştır vatandaş adına teşekkür ederiz.


Yavuztürk Mahalle muhtarı Ramazan Çukurkaş gazetemize yaptığı açıklamada ; “Uzun süredir tek personelle sıkıntı yaşadığımız Mahallemizdeki PTT şubemizde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in talimatı ile bir personel Bugün itibarıyla başlamıştır. Belediye Başkanımıza ve katkılarından dolayı başkan danışmanı Esat Kalay'a teşekkür ederim.”dedi.


www.cengelkoygazetesi.com

 

 

Bu haber 474 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER