
Sebahattin Civelek: Çengelköysporumuzun yanındayız...
Kalbimiz Çengelköydeydi, artık ismimiz de Çengelköy’de Çengelköysporun başarıya ulaşması için ne kadar katkımız olursa o kadar mutlu oluruz.
Sebahattin Civelek: Çengelköysporumuzun yanındayız...
Kalbimiz Çengelköydeydi, artık ismimiz de Çengelköy’de Çengelköysporun başarıya ulaşması için ne kadar katkımız olursa o kadar mutlu oluruz.
Atlas Maden Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Civelek, "Ben, 47 yıldır Çengelköylüyüm. Kendi semtimde bir iş yapmak bize de nasip oldu. Allah nasip ederse bundan sonra da sonuna kadar gideceğiz. Her aşamada masraflar büyüyor. Üzerimize düşen görev, Gazi Çengelköy’ü temsil eden takımımızı her zaman sonuna kadar desteklemek olacak.
Bırakmak yok, Çengelköysporumuzun yanındayız. Dünyanın her yerine elimiz uzanıyor da kendi semtimize yetmeyeceğiz! Diğer yerlerden biraz elimizi çektiğimizde Çengelköysporumuzu uçururuz. Mağdur etmeyiz, desteğimizi eksik etmeyiz. Kulübümüzün şerefli ve başarılılarla dolu bir tarihi var.
Başkanımızın emekleri de ortada. Şimdi yine birlik olma vaktidir. Bu güzel semt tarihte hep birlik olmuştur, takımımız da bu birlikteliğin temel taşlarından birisidir. Ben isterim ki, kendi sahamız, kendi stadımız olsun. Böyle bir imkân olursa biz elimizi taşın altına sokmaya hazırız.
Çengelköyspor sadece A takımdan ibaret değil altyapımızda ve futbol okulunda yüzlerce spor yapan gençlerimiz var. Bu gençlerimizin yaşamlarını spor ile dolduruyorsak ne mutlu bize.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




