15 Yaş Takımı Türkiye Şampiyonasında.

15 Yaş Takımı Türkiye Şampiyonasında.

Tarih 18 Mart 2011, 13:34 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Spor 15 yaş futbol takımı İstanbul da yaptığı başarılı maçlardan sonra Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.

15 Yaş Takımı Türkiye Şampiyonasında.

Çengelköy Spor 15 yaş futbol takımı İstanbul da yaptığı başarılı maçlardan sonra Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.15.Mart gününden beri Bolu da yapılan Türkiye şampiyonası için takımımız teknik kadromuz ilk maçına 17 Martta çıktı.Düzce Belediye spor olan rakibini Tayfun un iki golü ile geçmeyi başardı.
 
Ertesi gün 18 Martta Ankara Keçiören Belediyesi ile karşılaşan takımımız maçın son dakikalarına 2-1 mağlup giren takımımız maçı 2-2 berabere getirdiği halde averajla final oynama şansını kaybetti. Ama yine de bu aşamalara kadar gelen takımımız üstün başarı göstermiş ama hakemlerin büyük takımlara tolerans göstermeleri yüzünden Türkiye finaline yükselememiştir.Verilmeyen golümüz karşı takıma verilen penaltı yüzümüz gülmesini engelledi.
 
Sabri Durmuş hocamızın yönetiminde takım oyuncularımız Kaleci Soner, Muhammet, Enes, Furkan Kurt, Osman, Atakan,Nuri,Ömer,Furkan Samet,Gökhan,Tayfun,Yedekler ;Murat, Furkan Çoruh,Levent, Bektaş, Bilal.Teknik kadro ve yanlarında ki yöneticilerimiz gençlerimizin yemeğinden dinlenmesine kadar herşeyleri ile ilgilenmiştir Özellikle Kenan Birinci Orhan Esfendar ve yahya Erdem turnuva boyunca çocuklarımızın yanlarında olmuşlardır.Hepsine başarılar diliyoruz 16 yaş grubunda iddiamız sürüyor.20 Mart pazar günü grup birincisi ile ikinci olan takımımız kıran kırana bir maç yapacaklarr sonuç grup birincisini belirleyecek.
Bu haber 810 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER