Üsküdar CHP de Her Hafta Bir Panel.

Üsküdar CHP de Her Hafta Bir Panel.

Tarih 10 Mart 2011, 14:49 YazdırBu haberi yazdır

CHP Üsküdar İlçe teşkilatı her hafta bir panelde uzmanlarla partilileri biraraya getiriyor.

Üsküdar CHP de Her Hafta Bir Panel.

6 Mart Pazar Günü CHP Üsküdar İlçe Merkezi toplantı salonunda düzenlenen panele kalabalık bir partili grubu katıldı.

Sosyal güvenlik ve benzeri yasaların beraberce yasalaşan Torba Yasa Konulu Paneli Üsküdar CHP gençlik kolu hazırladı sunumu genlik kolu üyesi katılımcıları tanıttı ve toplantıyı başlattı.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ‘nın açılış konuşması yaparak başlattığı panelin konuşmacıları Tek Gıda İş Sendikası 10.Nolu Şube Başkanı Muzaffer dilek ve Tek Gıda İş Genel Başkanı danışmanı Doç. Dr. Engin Ünsal dı toplantıyı P.M. üyesi Mahmut Tanal yönetti.

Başkan yaptığı konuşmada , basın mensupları yıllar boyu dinlenip sabahın köründe tutuklanıp içeri atılıyorsa demokrasiden nasıl bahsedeceğiz.Hep beraber çalışalım sandıklarda ırmaklar gibi coşalım birbirimize destek olarak 12 Haziran’a kadar aralıksız çalışalım bu torba değil çuval yasasıdır deyip sözü konuşmacılardan Muzaffer Dilek’e verdi.Bu yasa işverenlerin işine geldiği için sesleri çıkmadı Torba yasa çeşitli aflarla süsledi.Son sekiz yıldır emekle ilgili hiçbir gelişme olmamıştır emek sosyal demokrat bir anlayışla muhtaçtır dedi. Doç Dr. Engin Ünsal ise eskiden Chp nin çok hareketli bir parti olduğunu emekçilerle ilişkilerinin çok sıkı olduğunu ve bunun yeniden kurulması gerektiğini hatırlattı.
Bu haber 796 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER