Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin Oldu

Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin Oldu

Tarih 04 Mart 2011, 11:46 YazdırBu haberi yazdır

24 Ocak 2011 de Ümraniye milli eğitim müdürü olan İlyas Tekin Üsküdar a tayin oldu.Üsküdar Milli eğitim müdürü Sadettin Gül ise Ümraniye ye atandı.

24 Ocak 2011 de Ümraniye milli eğitim müdürü olan İlyas Tekin Üsküdar a tayin oldu.Üsküdar Milli eğitim müdürü Sadettin Gül ise Ümraniye ye atandı.Her ikisine de yeni görev yerlerinde Çengelköy Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü tanıyalım.1956 yılında Rize'nin İkizdere İlçesinin Ilıca Köyünde dünyaya geldi. İlk tahsilini orada bitirdi. Orta ve lise tahsilini İstanbul Şişli’de tamamladı. 1980 yılında Atatürk Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünü, 1983'te Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini ve daha sonra da Türk Dili Edebiyatı Bölümünü, 1997'de ise Yüksek Lisans eğitimini bitirdi. Üniversite tahsili sırasında gazetecilik yaptı. Günlük bir gazete ile haftalık ve aylık bazı dergilerin yazı işleri müdürlüğü, genel yayın müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. HBB televizyonunda programlar yaptı. 1985 yılında İstanbul Ümraniye Lisesinde öğretmenliğe başladı ve 7 yıl Nevzat Ayaz Lisesinde idarecilik yaptı. Eğitim faaliyetlerini sürdürürken bazı gazete ve dergilerde haftalık yazılarına devam etti1993 yılında BağcılarMilli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak bir süre çalıştıktan sonra 1994 yılında Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı ve bir yıl sonra da 29 Haziran 1995'de Ümraniye Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Sonra sırasıyla Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi öğretmenliğine, Isparta’nın Yenişarbademli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Bolu Seben Milli Eğitim Müdürlüğüne, Tunceli-Mazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Üsküdar Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu öğretmenliğine, Çankırı- Şabanözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, (bir süre bu ilçede Kaymakam Vekili olarak çalıştı), Kadıköy Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğretmenliğine, 11 Mayıs 2001'de Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.25.07.2006 tarihinde Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden sonra 24.01.2007 tarihinde Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmıştır.

24.01.2011 Tarihinde Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamış ve bu görevine devam etmektedir. Arapça ve İngilizce biliyor. Basilmiş iki kitabi ve yayınlanmış çok sayıda araştırma inceleme yazısı var. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Bu haber 915 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER