
SPORA DESTEK SÜRÜYOR
O kadar üşüyüp çıkınca bir de araba peşine düşmek bir daha maça gelmeyin anlamına mı geliyor.
SPORA DESTEK SÜRÜYOR
16.Ocak Pazar günü soğuk ve yağışlı havaya rağmen koşa koşa gittiğimiz Çengelköyspor maçında çıkışta aracımızın yerinde olmadığını gördük.
Beylerbeyi stadına maça gelenlerin yaptığı gibi bizde aracımızı stadın karşı kaldırımına sıra sıra yerleştirmiştik. Orada yaya kaldırımının cadde ile düzlendiğini herkes bilir.
Neden düzlenmiş park eden araçlar caddeyi tıkamasın diye. Maç olmayan günler orada zaten bir tane bile araç olmaz cadde genişliği de 12 metre olduğundan trafik zaten tıkanmaz. Ve burada park yapılmaz levhası da zaten bulunmaz.
Ama gel gör ki 15 yıldır maça giderim bu ikinci kere oldu çıkışta aracımızı bulamadık zira çekilmiş idi. Bir tek benim görev kartı da önünde olan aracımın çekilmesi yanında daha pek çok Çengelköy taraftarının da aracı çekilmişti. Çekim parası 90 tl ye mi yanarsın 12 tl otopark parasına mı yanarsın. Trafik cezasının tebliğ edilmemesinden dolayı ancak 28şubat günü ödemesini yapmana mı yanarsın. Meğerse 15 günlük tebligatı da kaçırdığımdan dolayı 132 tl olarak birde bunu ödediğine mi yanarsın . O kadar üşüyüp çıkınca bir de araba peşine düşmek bir daha maça gelmeyin anlamına mı geliyor.
Yani arkadaşlar amatör spora ve amatör basına destek sürüyor ?
Üsküdar emniyetine ve trafik görevlilerine sesleniyorum Beylerbeyi stadında maç günleri araçları çekmeyin. O gün Altunizade otoparkı araç doluydu çoğu da beylerbeyinden gelmişti.
Amatör spora destek vermek böyle cezalandırılmamalı.
beylerbeyi araç çekme - beylerbeyi stat
AK PARTİ YÖNETİCİLERİ ÜSKÜDAR DA BEŞ KOLDAN ÇALIŞMA YAPTI

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan vekili Dündar Ziya Gültekin AK parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve partililer 27 Eylül Pazar sabahı Türkiye Yüzyılı Buluşmaları
ÜSKÜDAR YENİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ONUR CİNGİL SEÇİLDİ

Yeni Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ön Seçimi, 26 Eylül 2026 Cumartesi 10.00 - 18.00 saatleri arasında Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
CİDE SOĞUKSU DERNEĞİ'NDE YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR HEYECAN

Cide Soğuksu Derneği 15. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir katılım ve samimi bir dayanışma ruhuyla gerçekleşti.
Üsküdar Belediye Başkan Vekili Dündar Ziya Gültekin Göreve Başladı

Üsküdar Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçiminde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Dündar Ziya Gültekin, kullanılan 42 oyun 23’ünü alarak Üsküdar Belediye Başkan Vekili seçildi.
İPAR ET ÜSKÜDAR'DA SADECE BİR TANE VAR

Konuyu açıklığa kavuşturmak isteriz: İpar Et’in merkez ve Çengelköy’deki tek şubesi Çengelköy’dedir. Ayrıca Kartal, Maltepe ve Sancaktepe’de olmak üzere üç şubemiz daha bulunmaktadır.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.




