SPORA DESTEK SÜRÜYOR
O kadar üşüyüp çıkınca bir de araba peşine düşmek bir daha maça gelmeyin anlamına mı geliyor.
SPORA DESTEK SÜRÜYOR
16.Ocak Pazar günü soğuk ve yağışlı havaya rağmen koşa koşa gittiğimiz Çengelköyspor maçında çıkışta aracımızın yerinde olmadığını gördük.
Beylerbeyi stadına maça gelenlerin yaptığı gibi bizde aracımızı stadın karşı kaldırımına sıra sıra yerleştirmiştik. Orada yaya kaldırımının cadde ile düzlendiğini herkes bilir.
Neden düzlenmiş park eden araçlar caddeyi tıkamasın diye. Maç olmayan günler orada zaten bir tane bile araç olmaz cadde genişliği de 12 metre olduğundan trafik zaten tıkanmaz. Ve burada park yapılmaz levhası da zaten bulunmaz.
Ama gel gör ki 15 yıldır maça giderim bu ikinci kere oldu çıkışta aracımızı bulamadık zira çekilmiş idi. Bir tek benim görev kartı da önünde olan aracımın çekilmesi yanında daha pek çok Çengelköy taraftarının da aracı çekilmişti. Çekim parası 90 tl ye mi yanarsın 12 tl otopark parasına mı yanarsın. Trafik cezasının tebliğ edilmemesinden dolayı ancak 28şubat günü ödemesini yapmana mı yanarsın. Meğerse 15 günlük tebligatı da kaçırdığımdan dolayı 132 tl olarak birde bunu ödediğine mi yanarsın . O kadar üşüyüp çıkınca bir de araba peşine düşmek bir daha maça gelmeyin anlamına mı geliyor.
Yani arkadaşlar amatör spora ve amatör basına destek sürüyor ?
Üsküdar emniyetine ve trafik görevlilerine sesleniyorum Beylerbeyi stadında maç günleri araçları çekmeyin. O gün Altunizade otoparkı araç doluydu çoğu da beylerbeyinden gelmişti.
Amatör spora destek vermek böyle cezalandırılmamalı.
beylerbeyi araç çekme - beylerbeyi stat
SİNEM DEDETAŞ “ Herkese eşit şeffaf ve adaletli davranıyoruz”
20.OCAK akşamı Nevmekan Sahil de Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi gazeteciler gününü kutladı görüş önerileri dinledi tüm soruları yanıtladı.
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
DENİZ YILDIZI ÇENGELKÖYSPOR’U AĞIRLADI...
Çengelköyspor teknik heyet ve oyuncuları 10.Ocak günü öğle yemeğinde Deniz Yıldızı restoranın konuğu oldu.
BTP Üsküdar yönetimi gazetemizle buluştu
BTP Üsküdar İlçe Başkanı Yunus Ballı ve ilçe yönetim kurulu arkadaşları 10 Ocak günü Çalışan Gazeteciler münasebetiyle Çengelköy gazetesi imtiyaz sahibi ile bir araya geldi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI YENİDEN ERDEM DEMİR OLDU...
Üsküdar Ak Parti 8. Olağan Kongresi 5 Ocak Pazar günü Çamlıca Cami Kongre salonunda yapıldı.
ÇENGELKÖY 12 15 VE 18 YAŞ TAKIMLARI MAÇLARI SÜRÜYOR
Çengelköyspor kurulduğu günden beri bölgemizin futbola sevdalı gençlerinin çocuklarının formasını gururla giymek istedikleri bir kulüp olma özelliğini sürdürmekte.
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
İYİ PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ İyi Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu uzun zamandır başarı ile yaptığı ilçe Başkanlığı görevinden 2 ocak itibariyle istifa etti.
TÜRKİYE’DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ
Ülkemizin en büyük sorunu deprem. Yakın gelecekte olması beklenen özellikle İstanbul depremi için devletin ve STK’ların hazırlıkları devam ediyor.