S.S. Altınköy Kooperatifi Genel Kurulunu Yaptı.

S.S. Altınköy Kooperatifi Genel Kurulunu Yaptı.

Tarih 04 Mart 2011, 11:35 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy de bulunan Altınköy Yapı Kooperatifi Genel Kurulunu 27 Şubat da Yaptı.

S.S. Altınköy Kooperatifi Genel Kurulunu Yaptı.

27.Şubat Pazar günü Güzeltepe de bulunan Kral Düğün Salonunda saat 13.00 de kooperatif ortaklarının 90 nının katılımı ile yapıldı.

Pazar günü kooperatifin bir yılını değerlendirmek ve önümüzdeki yılın planını yapmak üzere bir araya gelen üyeler saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal marşını okudular ardından divan heyetinin oluşumu için seçim yapıldı. Tek liste ile gidilen divan seçiminde ….. listesi oybirliği ile seçildi.

Divan tutanakları imzalama yetkisini aldıktan sonra yönetim kurulu Başkanı Osman Uğur 2010 yılı Altınköy Kooperatifi çalışma raporunu okudu. Denetleme kurulu raporunu ise Necmi Gündem okudu.Defterlerin ve hesapların usulüne uygun tutulduğunu belirtti. Yönetim ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi. 2011 yılı tahmini bütçesi oylandı ve o da oy çokluğu ile kabul edildi. Yönetim ve denetim kurallarının seçimine iki liste ile gidildi. Yönetim kurulunun beşten üçe düşürülmesi kabul edildikten sonra yönetim kuruluna Osman Uğur ,Muammer Baş , Mesut Şahin Denetleme kuruluna ise Necmi Gündem ve Fahriye Balamir seçildiler. Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak hepsine görevlerinde başarılar dileriz.
Bu haber 885 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER