
DENİZ TÜZÜN 3. ŞİİR KİTABI İLE OKURLA BULUŞTU
Deniz Tüzün 25 Ocak 2020 Cumartesi günü Cumba Sanat Kafe'de yapılan üçüncü şiir kitabı Devrim, Kalem, Park'ın imza gününde ziyaretçilerine gün boyu yeni şiir kitabını imzaladı.
DENİZ TÜZÜN 3. ŞİİR KİTABI İLE OKURLA BULUŞTU
Deniz Tüzün 25 Ocak 2020 Cumartesi günü Cumba Sanat Kafe'de yapılan üçüncü şiir kitabı Devrim, Kalem, Park'ın imza gününde ziyaretçilerine gün boyu yeni şiir kitabını imzaladı.
Cumba nın Kaptanı ve şair oyun yazarı Deniz Tüzün gazetemize yaptığı açıklamada “Öncelikle davetime icabet eden, laf ile değil yürekle dost, arkadaş olduğunu her güzel ya da kötü günde olduğu gibi bugün de ortaya koyan, soğuğa, üzücü haberlere karşın yanımda olma zamanını ayırma sevgisini gösteren; dostlarıma, Cumba gönüllülerine, Cumba Yönetim üyelerine, atölyeden öğrencilerime, komşularıma, edebiyat camiasındaki arkadaşlara, mahalle muhtarlığımıza, gelemeyeceğini mazeretiyle belirtme nezaketini gösteren insanlara, çok teşekkür ederim.” Dedi.
Katılanlar Deniz Tüzün’ün şiirlerini okudular Deniz de kendi şiirlerinden okudu yayın ve dağıtım dünyasının zorluklarına rağmen yazanlara okuyanlara selam olsun.
İmza gününe Üsküdar belediyesi Meclis üyesi ve Eğitim Komisyonu Başkanı Esat kalay ve pek çok şair yazar ve edebiyat sever de katıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK
Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.




