SEZON SONU İNDİRİMLER SOPHİA ÇENGELKÖY’DE

SEZON SONU İNDİRİMLER SOPHİA ÇENGELKÖY’DE

Tarih 28 Ocak 2020, 12:36 YazdırBu haberi yazdır

5.Moda ve Alışveriş festivali indirimli fiyatlarla 12-13-14 günlerinde Çengelköy de Sophia da yapılacak mutlaka uğramalısınız.

SEZON SONU İNDİRİMLER SOPHİA ÇENGELKÖY’DE

 

Kadın giyim, çocuk giyim, takı, çanta,şal, çeyiz, ev aksesuarları, hediyelik eşya , kozmetik, ayakkabı ve organik ürünler indirimli fiyatları ile alışveriş festivalinde tüketiciler ile buluşacak.

 

 

 

 

Kadın üreticilerin Sophia Alışveriş Festivalinde tüketicilerle buluşacağı günlerin duyurusunu sayfalarımız aracılığı ile duyurmak istedik. 5.Moda ve Alışveriş festivali indirimli fiyatlarla 12-13-14 günlerinde Çengelköy de Sophia da yapılacak mutlaka uğramalısınız.

 

 

Bu girişimi Leyla Sayar yapıyor kendisini tanıyalım ;

1982 Ankara doğumluyum. İki çocuk annesiyim. Asıl mesleğim Bankacılık. Pamuklu ve keten kumaşlar kullanarak tasarladığım trend modelleri üretime sokup kendime bir marka kurarak tekstil piyasasına dahil oldum. Katıldığım fuar ve festival gibi organizasyonlarda markaların içinde bulunduğumuz piyasa koşullarına göre yüksek stand kiraları ödemekten yakınmalarına şahit olduktan sonra bu gibi sebepler dahilinde Moda Festivalleri düzenlemeye başladım. Amacım kazanmaktan çok kazandırmaya yöneliktir. Minimum kiralar ile maximum iş yapabilme potansiyelini arttırmayı hedefledim ve ilk festivalimizde çok makul stand kiraları ile hedefime ulaştım.
 
Çengelköy'de 5.Moda ve Alışveriş Festivalinde stadlarda yer alacak satıcı ve üreticileri geniş  müşteri kitlesine ulaştırmayı hedefliyorum.
 
Kadınların iş hayatında daha fazla yer almaları ve daha aktif olmaları için önemli bir adım olan Alışveriş Festivalleri kadın girişimci potansiyelinin nitelik ve nicelik bakımından daha donanımlı hale getirilmesi, girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncelik etmektedir.
 
Şubat ayında 12-13-14 günleri  60 marka ile 3 gün boyunca Sophia Çengelköy'de giyim, takı, çanta, ev tekstil, çocuk giyim ve gıda sektöründeki firmaların bir arada bulunduğu ve bir çok etkinliğin olacağı Alışveriş Festivaline herkesi bekliyoruz.


İletişim ?0554 127 54 40  Bosna Bulvarı 152/ 4 Migros Üstü 



 

Bu haber 10729 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER