3.LİGİN KAPISI ARALANIYORMU ?

3.LİGİN KAPISI ARALANIYORMU ?

Tarih 27 Ocak 2020, 13:17 YazdırBu haberi yazdır

Ocak ayında başlayan 2. Devre maçlarının ilk ikisinde iki galibiyet ve 6 puan Çengelköyspor’u 3.lüğe taşıdı.

3.LİGİN KAPISI ARALANIYORMU?


Ocak ayında başlayan 2. Devre maçlarının ilk ikisinde iki galibiyet ve 6 puan Çengelköyspor’u 3.lüğe taşıdı.

 

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 2.devrenin 2.hafta karşılaşmasında takımımız evinde karşılaştığı rakibi Lüleburgaz Spor’u Ömer Faruk Öztürk ve Emin Soğuk’un attığı gollerle 2-1 mağlup etti. BAL 11.grubun puan durumu rakiplerin de puan kaybetmesiyle Çengelköyspor lehine dönmeye başladı ligde üçüncülüğe yerleşen takım 27 puana sahip ilk bir ve ikinin puanları 28 önümüzdeki haftalarda alınacak galibiyetlerle bu yıl 3.ligin kapısı aralanacak mı hep beraber göreceğiz.

Çengelkökyspor  ligin ikinci yarısının en iddialı takımlarından birisi olacaklarını ilk iki maçta 6 puan toplayarak belli ettiler.

 

İkinci yarının ilk maçında evinde Çerkezköy 1911 Doğanspor’u 77.dakikada Mertcan Dursun’un golüyle 1-0 mağlup eden Çengelköyspor, ilk maçtan mesajı verdi.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 14. Hafta maçında Çengelköyspor ile Çerkezköy 1911 Doğanspor, Beylerbeyi 75.Yıl Stadında karşılaştılar. Maçı, Semih Güner, Hüseyin Alp Burçay Yetiş ve Özcan Elikkaya Hakem üçlüsü yönetti.

Çengelköyspor da sakatlığı bulunan Erkan Kavak bu maçta riske edilmedi, hafif bir sakatlığı bulunan Cihan Tan ise ikinci yarıda oyuna girdi. Yeni transferlerden Naci Bayraktaroğlu’nun defansın sağında görev yaptığı maçta Çengelköyspor, yenilenen ve güçlenmiş kadrosuyla, taraftarının da 90 dakika bitmeyen desteği ile rakip kalede etkili oldu ancak geciken gol kısa süren kar yağışı esnasında 77. Dakikada yeni transfer Mertcan Dursun’dan geldi.

Çerkezköy ün de transferler yaptığını güçlendiğini başa baş bir mücadele yaptığını da kaydetmeliyiz. Mağlubiyete çok üzüldüler biliyorlar ki her mağlubiyet takımı tepeden uzaklaştırıyor.

Maçın başlamasıyla birlikte şiddetini arttıran yağmurla birlikte gol için rakip kaleye yüklenen Çengelköyspor, belirgin bir şekilde üstün oynadığı maçın ilk yarısında aradığı golü bulamadı. Kadrosuna önemli takviyeler yapan rakibi Çerkezköy 1911’e net gol pozisyonu vermeyen Yeşil-Beyazlılarda 77.dakikada sağ taraftan yapılan ortada kafayla topu direğin dibinden filelerle buluşturan Mertcan Dursun, takımına 3 puanı getirdi.

Oynadığı oyun ile taraftarını mutlu eden Çengelköyspor maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşan futbolcular güzel bir ambians yarattılar. Çok soğuk ve rüzgarlı havada takımı desteklemeye gelenler üç puana sevinerek Beylerbeyi stadından ayrıldılar.


bal ligi-Çengelköyspor -Çengelköy - Çengelköyspor 11. grup 

Bu haber 10682 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER