Çengelköy Spor kulübü 30.yıl Dayanışma Gecesi Muhteşem Oldu.

Çengelköy Spor kulübü 30.yıl Dayanışma Gecesi Muhteşem Oldu.

Tarih 28 Şubat 2011, 21:15 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy sporumuz 30.yıl Kuruluş yılında 26 Şubat Akşam düzenleyen birlik beraberlik ve dayanışma gecesine katılan Çengelköylüler eğlendiler ve sporcularımız kaynaştılar.

Çengelköy Spor Kulübü 30.yıl Dayanışma Gecesi Muhteşem Oldu.

Çengelköy sporumuz 30.yıl Kuruluş yılında 26 Şubat Akşam düzenleyen birlik beraberlik ve dayanışma gecesine katılan Çengelköylüler eğlendiler ve sporcularımız kaynaştılar.Çamlıca Sefa Restoran da düzenlenen yemekli gecenin hazırlıkları iki buçuk ay sürdü.O gün Salon Süslendi akşam konukların memnun olması için her türlü hazırlık yapıldı.Bu yıl ki gece davetiyeleri özenle hazırlanmıştı rahmetli başkanlar davetiyede anılmış ve onlara duyulan minnettarlık dile getirilmiştir.İlk saatlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız salon dolmazsa diye düşünürken ilerleyen saatlerde ya konuklar sığmazsa diye düşünürken salon tamamen doldu.Salonda Çengelköyspor’u seven destekleyen konuklarımızın yanında takımlarını her şartta destekleyen taraftarlar A takım oyncularımız ve Türkiye şampıyonasına katılmaya hak kazanan 15 yaş takımımız vardır.Çengelköy sporun yemeğine katılarak gecemizi onurlandıran başta Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başkan yardımcılarından Hilmi Türkmen, Ali Rıza Şenbabaoğlu, Serdar Güleç Çengelköy Spor Onursal Başkanı Ömer Seyfi Aktülün , Ak parti İlçe Başkan Yardımcıları Esat Kalay , Kaan Pehlivan , Tarık Şebik , Yusuf Ziya Turan, Süleyman Gedikoğlu, Çengelköy Lisesi Müdürü Cemal Ak ,Cihan Demirdağ ,Ziya Gültekin ,Üsküdar Rizeliler Dernek Başkanı Mustafa Dereci Cide Soğuksular Dernek Başkanı Hamdi Şenol Çengelköy Safa hastanesinin Müdürü Kenan Göker ve 600 kıymetli konuk Çengelköy spor’a destek olmak için bir araya geldiler.

Gecenin sunuculuğunu yapan değerli öğretmenimiz Özlem Başara şiirlerle süslediği konuşmasından sonra mikrofonu Çengelköy spor başkanı Can Cumurcu ya verdi, başkan yönetim adına katılanlara hoş geldiniz dedi verdikleri ve verecekleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Çengelköylüleri kulüplerine her zaman sahip çıkmaya çağırdı ve iyi eğlenceler diledi. Taraflarımız “en büyük başkan Can başkan”  diye bağırarak tezahürat yaptı.Başkan Can Cumurcu yönetim kurulu arkadaşlarını çağırarak Salonu hep beraber selamladılar.

Ardından Onursal Başkan Ömer Seyfi Aktülün konuklara seslendi. Altyapıda üstün başarılar elde eden sporcularımızı kutladı.Türkiye Şampiyon olmaları halinde 10.000TL prim sözü verdi.

Üsküdar Belediye Başkan Mustafa Kara ile Çengelköy ‘ün her etkinliğine katılmaya çalıştığını başkanlığı öncesi de desteklediğini belirtti. Tarafların stad isteriz tezahüratına karşılık başkan var olan stada tribün yapma konusunda söz verdi. Çengelköy’e severek isteyerek geldiğini ve her zaman sporu sporcuyu destekleyeceklerini belirtti. Yakın bir zaman da Ahmet Yüksel Özemre ‘nin karşı bölgesine bir yüzme havuzu yapacaklarının müjdesini verdi.Üsküdar kaymakamı Süleyman Erdoğan ise takım sporları tamam ama ben bireysel olarak da spor yapılması taraftarıyım dedi .Böyle bir toplantıda Çengelköylülerle beraber oluğum için çok mutlu olduğunu belirtti.

15 Yaş takımımız sahneye davet edildi. Kulübümüze her zaman destek veren Remzi Özkan oyunculara birer Cumhuriyet altını hediye etti.Türkiye Şampiyonasında da iyi bir dereceye 2.000 TL prim vereceğini alkışlar arasında açıkladı.
Bu haber 937 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER