
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ATA-2 DE KUTLANDI


Önce Ata 2 kooperatif yönetimin bir süredir yapımı için uğraştıkları yeni Atatürk heykeli açılış töreni yapıldı ardından kapalı salonda gösteriler yapıldı. Saat 19 da ise site içinde fener alayı düzenlendi.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ATA-2 DE KUTLANDI
Önce Ata 2 kooperatif yönetimin bir süredir yapımı için uğraştıkları yeni Atatürk heykeli açılış töreni yapıldı ardından kapalı salonda gösteriler yapıldı. Saat 19 da ise site içinde fener alayı düzenlendi.
Ata 2 Koop. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülaydın ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Zekiye Hoca’nın da birer konuşma yaptığı toplantıda ayrıca şiirler okundu, toplantıya katılan genç yaşlı herkes gurur ve gözyaşları içerisinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Başkan Gülaydın yaptığı konuşmada “ Yönetim olarak ATA2’lilerle birlikte 29 Ekim’i her geçen gün daha büyük bir katılımla kutluyor olmanın coşkusunu yaşadık. Önce uzun zaman önce verdiğimiz bir sözü tuttuk, ATA2 KONUTLARINA yakışır, çağdaş bir Atatürk Anıtı ile aydınlattık çevremizi. Mustafa Kemal Atatürk’ü, Cumhuriyetin değerlerini unutmayan, devrimlerine sahip çıkan ve yaşatan tüm ATA2’lilere teşekkür ederiz?“
Törenin sonunda ise başkanın ATA2’lilere bir armağanı olarak İş Bankası yayınlarının 600 sayfalık GENÇLER İÇİN FOTOĞRAFLARLA NUTUK kitabı dağıtıldı.
Tören sonrası ise Kapalı Spor Salonunda coşkulu bir kutlama programı ve ikramlar vardı. Final Okulları ve ATA2 Yönetimi işbirliği ile düzenlenen eğlenceler sırasında ilk ve ortaokul koroları, halk oyunları gibi sahne gösterilerin yanı sıra sanatçı Öner Bodur da şarkılarıyla katılımcıları coşturdu.
Törenin ardından ise meşaleler yandı ve artık gelenekselleşen ATA2 Fener Alayı ile 29 Ekim kutlama programı marşlarla sonlandırdı.
HAKKI DEMİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TULPARS İLE AFET’E HAZIRLANDI...
Profesyonel eğitmen kadrosuna sahip Tulpars Arama Kurtarma İstanbul genelinde farkındalık eğitimi ve tahliye tatbikatlarına devam etmektedir.
Recep Tayyip Erdoğan, üçüncü kez Cumhurbaşkanı seçildi...
Cumhuriyet tarihinin ilk iki turlu seçimi yapıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimini Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yarışan Cumhur İttifakı’nın adayı Erdoğan kazandı.
Kuş gözlemcilerinin Büyük Göç Heyecanı
“Ebird Global Bigday” Kuş Gözlem Günü bu yıl 13 Mayıs’ta geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Almanya’da Mesleki Kurslara Gidenlere 1.200 Euro Maaş
Almanya’da işverenler işçi açığına çözümü, çalıştırılacak elemanı yetiştirmekte buldu.
SN ERDOĞAN’IN İLÇESİNDE İLGİNÇ SONUÇ...
Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye ortalaması Erdoğan 49 Kılıçdaroğlu 45 iken Üsküdar da tam tersi bir durum oluştu Kılıçdaroğlu 49.8 Erdoğan 45.3
Veri girişlerinde sona yaklaşıldı; YSK Başkanı, son durumu paylaştı...
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine ilişkin yurt içinde açılan sandık oranının yüzde 99 olduğunu
İŞTE SEÇİM YASAKLARI
Türkiye yarın sandık başına gitmeye hazırlanırken seçim yasakları da bugün devreye giriyor.
SUAT ÖZÇAĞDAŞ “EMEKLİLER İKTİDARIMIZDA NEFES ALACAK”
CHP 1.Bölge millet vekili adayı Suat Özçağdaş 8.Mayıs günü Ata 2 sitesinde düzenlenen bir toplantıda katılımcılara seslendi.
ÇENGELKÖY LAHANACILAR ÇEŞMESİ BİR ŞİİRE KONU OLDU...
Geçtiğimiz günlerde Çengelköy'de gezinirken paylaştığım bu fotoğrafı çektim ve kendimce bir de şiir yazdım. Umarım bir yanlış yapmamışımdır. Varsa bir kusur, affola...
SERA KADIGİL “BU ÜLKE ÇOK DAHA İYİ YAŞAMI HAK EDİYOR”
7.Mayıs Pazar günü TİP adayı Sera Kadıgil Ata 2 sitesinde seçmenlere seslendi. Kalabalık bir dinleyici grubunu selamlayan Kadıgil şu açıklamalarda bulundu. Sonra soruları cevapladı.