Çengelköyspor 15 Yaş Takımımız Türkiye Finallerinde.

Çengelköyspor 15 Yaş Takımımız Türkiye Finallerinde.

Tarih 23 Şubat 2011, 16:03 YazdırBu haberi yazdır

Taraftar seslendi :Çengelköyüm Bak İşte Taraftarın Her Zaman ki Yerinde .

Çengelköyüm Bak İşte Taraftarın Her Zaman ki Yerinde .

Yıl boyu oynadığı maçlar sonucunda Grup birincisi olduktan sonra çeyrek final ve yarı final maçlarını da kazanan 15 yaş takımımız 22 Şubat ta Gaziosmanpaşa yı da yenmeyi başardı.

Maç başlamadan önce Çengelköylüler ve oyuncularımızın aileleri tribünlerde yerini aldı “Çengelköy üm bak işte taraftarın her zaman ki yerinde” diyerek maçın sonuna kadar heyecana ortak oldu destek verdi.

Çok çekişmeli geçen maçta ilk golü bulan takımımız baskılı bir oyunla fiziği üstün rakibini yeneceğinin işaretlerini verdi.Orta hakemin yarattığı iki pozisyonda duran toplardan iki gol yiyerek geriye düşen takımımız , oyuncularımızın azmi ve kazanma isteği ile son dakikada bir gol daha atarak maçın sonucunu 2-2 beraberliğe getirdi. Maç sonrası elemeli sisteme göre penaltılara geçildi penatılarda kalecimiz Soner yaptığı kurtarışlar ve penaltıcılarımızın attığı gollerle 5-4 penaltılarda öne geçti.ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Taraftarların ve oyuncuların sevinci görülmeye değerdi. Oyuncular ve teknik heyet seyirciyi selamladı hep beraber kutlamalar yapıldı.oyuncuları tebrik etmek için tüm taraftarlar ve yönetim kurulu üyeleri soyunma odalarına akın etti. Aileler de sporcu gençlerimizin başarısından dolayı duygulu anlar yaşadılar. Son yıllarda elde edilen altyapı başarılarında Sabri Durmuş hocamızın payı çok büyük. İbrahim hocamız da hem bu maçta hem diğer zamanlarda da desteğini esirgemedi.Bölgemiz deki Okullarda görev alan tüm beden eğitimi hocaları Sabri hocamızla diyalog halinde olmasından ve ona güvenmelerinden dolayı onların bu başarılarda payı var.Çengelköyspor yönetimkurulu üyelerinin de taraftarlarla beraber tezahürat yaptığını gözlemledik. Maç sonu herkezin gözlerinde sevinç gözyaşları vardı. Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak teknik kadromuzu ve oyuncularımızı kutluyoruz Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.http://www.cengelkoygazetesi.net">www.cengelkoygazetesi.net
Bu haber 801 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER