
LÖSEV’DEN AİLELERE ET YARDIMI


Sadece Mayıs ayında LÖSEV’e kayıtlı 8500’e yakın aile kırmızı et yardımı aldı. Nisan ayından bu yana ise Türkiye genelinde 14 Bin aileye et yardımı ulaştırıldı.
LÖSEV’DEN AİLELERE ET YARDIMI
LÖSEV, kayıtlı hastaları iyileşsin diye çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz! İşte bu yüzden protein değeri yüksek kaliteli kırmızı et dağıtımlarına hız veren LÖSEV’in kurban bayramına kadar dağıtım hedefi 30 Bin aileye ulaşmak?
Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. Protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğu tedavi döneminde ailelere yıl boyunca et yardımları iletiliyor. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenenler bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar.
Sadece Mayıs ayında LÖSEV’e kayıtlı 8500’e yakın aile kırmızı et yardımı aldı. Nisan ayından bu yana ise Türkiye genelinde 14 Bin aileye et yardımı ulaştırıldı.
20 GÜNDE HEDEF 4 BİN AİLE
Et dağıtımlarına hız kesmeden devam eden LÖSEV Haziran sonunda 44 farklı ilde 3 Bin 500 aileye et yardımı yapacak. Kurban Bayramına yaklaşılan bu günlerde yapılan bağışlar taze şekilde ihtiyaç sahiplerine iletilecek. 20 günde 50 il ve ilçede 4 Bin aileye et yardımlarının ulaştırılması hedefleniyor. Marmara bölgesinde ilk dağıtım ise 21 Haziran Cuma günü saat 14:30’daKozyatağı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Kayıtlı hastaların bu kaynağa ulaşabilecekleri bir diğer yöntem ise LÖSEV İyilikler Tırı olacak. LÖSEV İyilikler Tırı Temmuz ayı içerisinde ailelere ayni yardımın yanı sıra taze et ulaştıracak.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN 3. KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ
İmamoğlu: “Ramazan ayında sizlerin sofrasında olmak, sizlerle sofralarınızda buluşmak benim için çok özel bir durumdur. Milyonlarca insanımızın dertleriyle dertlenmek ve onlara çözüm bulma gayretimiz, şiarımızdır”
BAŞKAN DEDETAŞ, SEVGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE KAHRAMAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
Üsküdar Belediyesi, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile birlikte ‘’Sevgi Günü’’etkinliği düzenledi.
-Vergi Müfettişleri İstanbul’da “Sürdürülebilirlik” Zirvesi düzenledi
-“Sürdürülebilir Ekonomik Sistem İçin Vergilendirme Kapsayıcı ve Adil Olmalı”
KADİR ÖZTÜRK “Çengelköy'de Konut Sahibi Olmanın Cazibesi”
Türkhome Gayrimenkul’ün kurucusu ve sahibi Kadir Öztürk ile 15 Şubat günü buluştuk ve bölgemiz ve işletmesi hakkında bilgiler aldık.
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÜSKÜDAR’DA “GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ” PANELİ GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar’da, olası depremlere karşı alınan önlemler ve hazırlık çalışmalarının ele alındığı “Geleceği İnşa Ediyoruz” paneli gerçekleştirildi.
Üsküdar İYİ Parti Basınla Buluştu
Üsküdar İYİ Parti ilçe Başkanı Av. Sezer ENGİN ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Katibim Restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.