ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM ÜSKÜDAR’DA HİLMİ TÜRKMEN'İN KONUĞUYDU

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM ÜSKÜDAR’DA HİLMİ TÜRKMEN'İN KONUĞUYDU

Tarih 09 Mart 2019, 09:57 YazdırBu haberi yazdır

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Üsküdar’da bir takım buluşmalara katıldı. İlk olarak Valide Sultan Gemisi’nde öğrencilerle buluşan Kurum daha sonra Üsküdar Belediyesi’nde bulunan Mavi Salon’da Üsküdar’da bulunan Mahallelerin Muhtar Adayları ile buluştu

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM ÜSKÜDAR’DA HİLMİ TÜRKMEN'İN KONUĞUYDU

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Üsküdar’da bir takım buluşmalara katıldı. İlk olarak Valide Sultan Gemisi’nde öğrencilerle buluşan Kurum daha sonra Üsküdar Belediyesi’nde bulunan Mavi Salon’da Üsküdar’da bulunan Mahallelerin Muhtar Adayları ile buluştu.

Ardından “Kadınlar Şehri Konuşuyor” etkinliğine katılan Bakan Kurum daha sonra Üsküdar’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Programlarda Bakan Kurum’a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de eşlik etti.
Burada konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de tapu sorunun 57 yıldır çözülmediğini belirterek, "Kirazlıtepe bölgesinde bakanlık olarak belediyemizle işbirliği içinde yapım işine giriyoruz ve yapım sürecini başlatıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta Kirazlıtepe'de temeli atacağız.” dedi.
Daha sonra Bağlarbaşı Nevmekân’da AK Parti İstanbul Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Kadınlar Şehri Konuşuyor" etkinliğine katılan Kurum, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan'ın moderatörlüğünde katılımcıların sorularını yanıtladı. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Kurum, "AK Parti iktidarları döneminde kadınların istihdama katkısı da çok fazla oldu. 2004'te bu oran yüzde 20'ydi. Şimdi yüzde 35 seviyelerine kadar geldi. Bu çok sevindirici." dedi.
Bakan Kurum ve Başkan Türkmen etkinliklerin ardından Üsküdarlı esnaflara ziyarette bulundu.

Bu haber 1912 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER