Altınköy Sitesi Genel Kurulu Yapıldı

Altınköy Sitesi Genel Kurulu Yapıldı

Tarih 28 Şubat 2019, 14:01 YazdırBu haberi yazdır

Altınköy Sitesi Olağan Genel Kurulu 24.Şubat Pazar günü Kral Düğün salonunda çoğunluğun sağlanmasını takiben yapıldı.

Altınköy Sitesi Genel Kurulu Yapıldı


Altınköy Sitesi Olağan Genel Kurulu 24.Şubat Pazar günü Kral Düğün salonunda çoğunluğun sağlanmasını takiben yapıldı.


Önce divan heyeti önerildi ve oy birliği ile seçildi, ardından divan toplantıya katılanları saygı duruşu ve istiklal Marşını okumaya davet etti, hepbir ağızdan söylendi ve gündem maddelerine geçildi.



Kooperatifin 2018 yılına ait faaliyet raporu , bilanço ve gelir gider tablosu Başkan Osman Uğur okudu denetleme kurulu raporunu ise Necmi Gündem okudu.


Faaliyetler içinde tüm kameralar ve kayıt cihazı HD olarak yenilenmiş, Halı saha işletmecisi ile kira sözleşmesi yenilenmiş ve tüm genel bakım hizmetleri eksiksiz yapılmış olduğu belirtildi.denetleme kurulu raporunda ise harcamaların yasalara uygun yapıldığı belirtildi.


Açılan görüşmede Kerim Çatalkaya söz aldı aidatlarını zamanında ödeyen ortaklara teşekkür etti, ödemeyenlerin ne kadarı kiracı ne kadarı ev sahibidir dedi. Osman Uğur kimseye ayrımcılık yapmıyoruz dedi icraya verdikleri ve yaptıkları tahsilat konusunda bilgi verdi. Site müdürü Mesut Şahin ise kimi üyeler ödeme yapmayanlar kapıya listesi yapılarak asılsın diyenler var bu konuda genel kurul tartışıp karara bağlasın diyerek öneride bulundu.   


Yönetim denetim raporları onaylandı ve ayrı ayrı ibra edildi. Davalar konusunda yönetim tarafından bilgi verildi ardından kentsel dönüşüm ve imar durumu maddesinde Başkan Osman Uğur “Bu konu en hayati konudur. Kentsel dönüşüm ülkemizde durma noktasına geldi biz elimizden geldiğince uğraştık. Hiçbir firmaya verdiğimiz söz vaat yoktur eğer bir karar verilecekse sözleşme önerisi her eve dağıtılacak ve ancak genel kurulda onaylanırsa yapılabilecek.


Çeşitli öneriler geliyor TOKİ ile ilgili bir iki ay içinde bir yasa bekleniyor yasa çıkınca genel kurul yapar değerlendiririz. Siz sayın üyelerimizin de araştırıp elde ettikleri bilgilere açığız. TOKİ ile görüşüp teklif alınması yönünde oylama yapıldı ve oy çokluğu ile kabul edildi.


Yönetim kurulu olarak Osman Uğur, Selahattin Sancaktar, Ali Rengin Pazarlı, Ali Nejat Oskay ve Metin Kurtuluş önerildiler, Denetleme kurulu olarak ise Necmi Gündem ile Adem Karataş önerildiler ve oy birliği ile seçildiler.


Osman Uğur bu soğuk ve karlı günde katılım sağlayan tüm ortaklarımıza teşekkür ederim dedi ve genel kurul sonuçlandı.

 

Bu haber 1697 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER