
Başkan Türkmen imar hususunda yeni seçim sloganını da açıkladı; "İMARI BÜYÜTTÜK, PARSELLERİ KÜÇÜLTECEĞİZ."
Başkan Türkmen, 8 Şubat Perşembe akşamı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Konferans Salonu'nda Kandilli, Kuleli ve Küçüksu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Başkan Türkmen imar hususunda yeni seçim sloganını da açıkladı; "İMARI BÜYÜTTÜK, PARSELLERİ KÜÇÜLTECEĞİZ."
Başkan Türkmen, 8 Şubat Perşembe akşamı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Konferans Salonu'nda Kandilli, Kuleli ve Küçüksu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Vatandaşlara Mahalle Buluşmaları toplantısında Üsküdar Belediyesi 'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği ve Nakkaştepe Millet Bahçesi, Valide Sultan Gemisi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Nevmekân Sahil gibi projelerin de yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.
Başkan Türkmen, 3 mahalle ile birarada gerçekleştirilen buluşmada yaptığı konuşmasına, “Sevgili hemşerilerim, komşularım mahalle buluşmamıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz." diyerek başladı.
Başkan Türkmen daha sonra "İmâr konusunda mahallelerimizden sorular geliyor. Aslına bakarsanız bu konuda işin en zor kısmını geçtik. Buralarda imarı 7.5 kata çıkarttık. Geçtiğimiz seçim vaatlerimizde sizlere 8 kat diye söz vermiştik. Merak etmeyin, bunu unutmuyoruz. Ama 7.5 kat yapabildik, kusurumuza bakmayın. Burada da söz, yetki tamamiyle tapu sahibi olarak sizin. "Başkanım mahallemize kentsel dönüşüm ne zaman gelecek?” diye devamlı olarak sorular alıyorum. Sevgili hemşerilerim buna sizler karar vereceksiniz. Burada karar tapu kimlerin veya kimin ise onun. Tapular hisseli olunca ne yazık ki tek başınıza karar verip, evi yapamıyorsunuz." diye konuştu.
Başkan Türkmen imar hususunda yeni seçim sloganını da açıkladı; "İMARI BÜYÜTTÜK, PARSELLERİ KÜÇÜLTECEĞİZ."
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen soru, dilek ve şikâyetleri dinleyerek istişare etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK
Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!
28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.





