
BAŞKAN TÜRKMEN NAKKAŞTEPE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in, sosyal medyada yaptığı "Tüm vatandaşlarımızı Millet Bahçemize bekliyoruz. Çaylar, simitler bizden börekler, çörekler sizden" çağrısının ardından Üsküdarlı vatandaşlar Nakkaştepe Millet Bahçesi'ne akın etti.
BAŞKAN TÜRKMEN NAKKAŞTEPE'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in, sosyal medyada yaptığı "Tüm vatandaşlarımızı Millet Bahçemize bekliyoruz. Çaylar, simitler bizden börekler, çörekler sizden" çağrısının ardından Üsküdarlı vatandaşlar Nakkaştepe Millet Bahçesi'ne akın etti.
Vatandaşlarla Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Türkmen'in yanı sıra İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan'da katıldı.
Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, "Sizlerle bu güzel Millet Bahçesi'nde buluşmak çok güzel. Üsküdar'lıların böyle bir bahçesi olması çok daha özel ve güzel. Biliyorsunuz karne tatiline girdik. Bugün çocuklarınız ile buraya gelerek, çocuklarınıza en güzel hediyeyi verdiniz." diye konuştu.
Başkan Türkmen, Milletvekili Boyraz ve İlçe Başkanı Pehlivan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti ve daha sonra Nakkaştepe'ye gelen vatandaşlara çay ve simit ikram ettiler.
ÇENGELKÖY KADIKÖY HATTI DEVREDE
Nisan ayından beri Çengelköy de oluşturulan durak ile artık Kadıköy minibüsleri Çengelköy den kalkacak. Daha merkezi bir yere alınan kalkış durağı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşandı
Önceki İlçe Başkanı Av. Yusuf BAYDAR, görevini Üsküdar'lı İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik ERDAĞI’na devretti.
ÇATILAR GÜNEŞ PANELİ DOLMALI...
Çatılar güneş enerji panelleri ile donanmalı dışa bağımlı olan enerjideki bağımlılığımız böylece azalabilir, ve cari açığımız düşebilir.
ÇENGELKÖY MASTERLAR LİGİ TAMAMLADI...
İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi’nde
ŞAM İLE GÖRÜŞMELERDEN ÖNCE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA GİDİLDİ
Zafer Partisinden görevlendirilen heyet Suriye Genel Müdürlüğünü ziyaret etti ve Şam ile başlatılacak görüşmelere ilişkin Dışişleri bakanlığına bazı açıklamalarda bulundu.
ÖZDAĞ "EYT’lilerin parası Suriyelilere yardım olarak harcanıyor"
Zafer Partisi tarafından İstanbul’da düzenlenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Yaşlılık Aylığı Sorunu Çalıştayı’nda, iktidarın 20 yıldır neden EYT sorununu çözmediği rakamlarla anlatıldı.
Emekliler, haykırdı “İNTİBAK” istiyoruz...
2000 2008 öncesi sonrası farklar ortadan kaldırılmalı intibak yasası çıkarılarak bunun giderilmesi de katılımcılar tarafından ifade edildi.
SOĞUKSU DERNEĞİ HEMŞEHRİLERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU...
Cide Soğuksu derneği vakfı 15.Nisan akşamı Mehmet Çakır tesislerinde iftar düzenledi, düzenlenen iftara dernek üyelerinin yanı sıra kardeş derneklerin ve federasyon yöneticileri katıldı.
EMEKLİ SOSYAL YARDIM YAPILMASINI BEKLİYOR...
TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, TÜİK’in güven vermeyen enflasyon rakamlarına rağmen, emekli zamlarının 3 ay içinde eridiğine dikkat çekerek şunları söyledi:
NEVNİHAL’DE POLİS HAFTASI İFTARI...
Her yıl 4-10 Nisan arası kutlanan polis haftası sebebiyle bölgemizin polisleri Bülent Dilbağı’nın konuğu olarak Lokanta Nevnihal de iftarda buluştu.