Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar  ”

Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar ”

Tarih 29 Ocak 2019, 19:47 YazdırBu haberi yazdır

Ahmet Kılıç ve beraberindekilerin bıraktığı çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından saat 15.00 de CHP Üsküdar ilçe başkanlığında basın ve adaylık açıklaması yapıldı.

Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar  ”


29.Ocak Günü CHP Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kılıç CHP İlçe Başkanı Olcay Kurt İYİ Parti ilçe başkanı  Nazlı Aspay Cebeci Şener ve büyük bir kalabalık partililer topluluğu saat 14.00 de Üsküdar Şemsipaşa da bulunan Atatürk heykeline bir çelenk bıraktı.


Ahmet Kılıç ve beraberindekilerin bıraktığı çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından saat 15.00 de CHP Üsküdar  ilçe başkanlığında basın ve adaylık açıklaması yapıldı.


Toplantı oldukça dolu olan konferans salonunda yapıldı. İlçe başkanı Olcay Kurt “Ekim ayının ortasında başlayan Belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 27 Ocak ta PM açıklaması ile son buldu. Altı aday adayı arkadaşımız ahlaklı ve dürüst bir dönem geçirerek kendilerini Üsküdar lılara aday adayı olarak tanıttılar. Şimdi sözlerini söylemeleri için mikrofonu onlara veriyorum.


Erdoğan Altan “Son ana kadar dışarıdan bir aday gelmemesi için uğraşı verdik. Üsküdar’ı alma hayalimiz vardır bunu gerçekleştirmek için mücadeleyi beraber yapacağız. İhtiyaç anında değil her zaman yanında olacağım Ahmet Kılıç’ın.”dedi.


Banu Gün Öztürk “Kadın adaylar konusunda hassasiyet beklentimiz var belediye meclis üyeliklerinde kadınlara kota hesabının üzerinde yer verilmesini diliyoruz.  


Onur Cingil “Aday adaylık sürecini birlik beraberlikle yürüttük. En büyük kazanımımız örgüt içinden bir arkadaşımızın adaylaşmasıdır. Eminim ki Ahmet Kılıç gençleri kadınları ve parti emeğini değerlendirecektir. Biz bu seçimi CHP için değil Üsküdarlılar için kazanmalıyız. “



CHP Üsküdar belediye Başkanı Ahmet Kılıç ise “ Aday gösterilmemde emeği geçen parti yöneticilerine teşekkür ediyorum. Aday adayı olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum parti içinde nasıl demokratik yarış olur hep beraber gösterdik.


20 Ekim de bir olacağız biz diyeceğiz beraber olacağız dedik ve beraberliğimizi koruduk. Bundan sonra da bir olursak biz olursak hep beraber inanırsak seçimi alacağıma inanıyorum. Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma sesleniyorum ; belediye başkanlığı kazanmadıktan sonra hepsi boş yapmak istediğiniz hiçbir şeyi yapamazsınız. Biz bu seçimi alacağız küçük düşünmeyelim büyük düşünelim. Önümüz de meşakkatli bir dönem var partililik yok ben demek yok biz demek var. Güzel günler yakında arkadaşlar, güzel günler yakında Üsküdar ! “


Ardından toplantıya katılanlar Ahmet Kılıç’ı kutladılar ve başarılar dilediler.

 

Bu haber 2972 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER