
Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar ”


Ahmet Kılıç ve beraberindekilerin bıraktığı çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından saat 15.00 de CHP Üsküdar ilçe başkanlığında basın ve adaylık açıklaması yapıldı.
Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar ”
29.Ocak Günü CHP Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kılıç CHP İlçe Başkanı Olcay Kurt İYİ Parti ilçe başkanı Nazlı Aspay Cebeci Şener ve büyük bir kalabalık partililer topluluğu saat 14.00 de Üsküdar Şemsipaşa da bulunan Atatürk heykeline bir çelenk bıraktı.
Ahmet Kılıç ve beraberindekilerin bıraktığı çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından saat 15.00 de CHP Üsküdar ilçe başkanlığında basın ve adaylık açıklaması yapıldı.
Toplantı oldukça dolu olan konferans salonunda yapıldı. İlçe başkanı Olcay Kurt “Ekim ayının ortasında başlayan Belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 27 Ocak ta PM açıklaması ile son buldu. Altı aday adayı arkadaşımız ahlaklı ve dürüst bir dönem geçirerek kendilerini Üsküdar lılara aday adayı olarak tanıttılar. Şimdi sözlerini söylemeleri için mikrofonu onlara veriyorum.
Erdoğan Altan “Son ana kadar dışarıdan bir aday gelmemesi için uğraşı verdik. Üsküdar’ı alma hayalimiz vardır bunu gerçekleştirmek için mücadeleyi beraber yapacağız. İhtiyaç anında değil her zaman yanında olacağım Ahmet Kılıç’ın.”dedi.
Banu Gün Öztürk “Kadın adaylar konusunda hassasiyet beklentimiz var belediye meclis üyeliklerinde kadınlara kota hesabının üzerinde yer verilmesini diliyoruz.
Onur Cingil “Aday adaylık sürecini birlik beraberlikle yürüttük. En büyük kazanımımız örgüt içinden bir arkadaşımızın adaylaşmasıdır. Eminim ki Ahmet Kılıç gençleri kadınları ve parti emeğini değerlendirecektir. Biz bu seçimi CHP için değil Üsküdarlılar için kazanmalıyız. “
CHP Üsküdar belediye Başkanı Ahmet Kılıç ise “ Aday gösterilmemde emeği geçen parti yöneticilerine teşekkür ediyorum. Aday adayı olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum parti içinde nasıl demokratik yarış olur hep beraber gösterdik.
20 Ekim de bir olacağız biz diyeceğiz beraber olacağız dedik ve beraberliğimizi koruduk. Bundan sonra da bir olursak biz olursak hep beraber inanırsak seçimi alacağıma inanıyorum. Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma sesleniyorum ; belediye başkanlığı kazanmadıktan sonra hepsi boş yapmak istediğiniz hiçbir şeyi yapamazsınız. Biz bu seçimi alacağız küçük düşünmeyelim büyük düşünelim. Önümüz de meşakkatli bir dönem var partililik yok ben demek yok biz demek var. Güzel günler yakında arkadaşlar, güzel günler yakında Üsküdar ! “
Ardından toplantıya katılanlar Ahmet Kılıç’ı kutladılar ve başarılar dilediler.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Çengelköy-Kuzguncuk-Kabataş Hattı’na Beşiktaş Uğraması Eklendi
İstanbul Şehir hatlarından Çengelköy İskelesini güçlendiren bir adım geldi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı