
Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar ”
Ahmet Kılıç ve beraberindekilerin bıraktığı çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından saat 15.00 de CHP Üsküdar ilçe başkanlığında basın ve adaylık açıklaması yapıldı.
Ahmet Kılıç “Güzel günler yakında Üsküdar ”
29.Ocak Günü CHP Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kılıç CHP İlçe Başkanı Olcay Kurt İYİ Parti ilçe başkanı Nazlı Aspay Cebeci Şener ve büyük bir kalabalık partililer topluluğu saat 14.00 de Üsküdar Şemsipaşa da bulunan Atatürk heykeline bir çelenk bıraktı.
Ahmet Kılıç ve beraberindekilerin bıraktığı çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Ardından saat 15.00 de CHP Üsküdar ilçe başkanlığında basın ve adaylık açıklaması yapıldı.
Toplantı oldukça dolu olan konferans salonunda yapıldı. İlçe başkanı Olcay Kurt “Ekim ayının ortasında başlayan Belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 27 Ocak ta PM açıklaması ile son buldu. Altı aday adayı arkadaşımız ahlaklı ve dürüst bir dönem geçirerek kendilerini Üsküdar lılara aday adayı olarak tanıttılar. Şimdi sözlerini söylemeleri için mikrofonu onlara veriyorum.
Erdoğan Altan “Son ana kadar dışarıdan bir aday gelmemesi için uğraşı verdik. Üsküdar’ı alma hayalimiz vardır bunu gerçekleştirmek için mücadeleyi beraber yapacağız. İhtiyaç anında değil her zaman yanında olacağım Ahmet Kılıç’ın.”dedi.
Banu Gün Öztürk “Kadın adaylar konusunda hassasiyet beklentimiz var belediye meclis üyeliklerinde kadınlara kota hesabının üzerinde yer verilmesini diliyoruz.
Onur Cingil “Aday adaylık sürecini birlik beraberlikle yürüttük. En büyük kazanımımız örgüt içinden bir arkadaşımızın adaylaşmasıdır. Eminim ki Ahmet Kılıç gençleri kadınları ve parti emeğini değerlendirecektir. Biz bu seçimi CHP için değil Üsküdarlılar için kazanmalıyız. “
CHP Üsküdar belediye Başkanı Ahmet Kılıç ise “ Aday gösterilmemde emeği geçen parti yöneticilerine teşekkür ediyorum. Aday adayı olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum parti içinde nasıl demokratik yarış olur hep beraber gösterdik.
20 Ekim de bir olacağız biz diyeceğiz beraber olacağız dedik ve beraberliğimizi koruduk. Bundan sonra da bir olursak biz olursak hep beraber inanırsak seçimi alacağıma inanıyorum. Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma sesleniyorum ; belediye başkanlığı kazanmadıktan sonra hepsi boş yapmak istediğiniz hiçbir şeyi yapamazsınız. Biz bu seçimi alacağız küçük düşünmeyelim büyük düşünelim. Önümüz de meşakkatli bir dönem var partililik yok ben demek yok biz demek var. Güzel günler yakında arkadaşlar, güzel günler yakında Üsküdar ! “
Ardından toplantıya katılanlar Ahmet Kılıç’ı kutladılar ve başarılar dilediler.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK
Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!
28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.
İMAR KONUSUNDA SON DEĞİŞİKLİKLER

Üsküdar imar Kültür derneği kentsel dönüşümle ilgili Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 28 Mart cumartesi günü bir panel düzenledi.




