
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM ÜSKÜDAR'DA ÖNEMLİ ZİYARETLERDE BULUNDU
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm İstanbulluların hizmetine sunulan Nevmekân Sahil, Nakkaştepe Millet Bahçesi ve yapımı devam eden Çamlıca Camii'ne ziyaretlerde bulundu
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM ÜSKÜDAR'DA ÖNEMLİ ZİYARETLERDE BULUNDU
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm İstanbulluların hizmetine sunulan Nevmekân Sahil, Nakkaştepe Millet Bahçesi ve yapımı devam eden Çamlıca Camii'ne ziyaretlerde bulundu. Bakan Kurum'a gerçekleştirdiği ziyaretlerde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşlik etti.
Öncelikle eşsiz manzarası ile Millet Bahçelerinin en güzel örneklerinden olan Nakkaştepe Millet Bahçesi'ni ziyaret eden Bakan Kurum burada vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Kurum, "Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen yeşilin ve mavinin buluştuğu Millet Bahçemiz, halkımızın huzur içerisinde vaktini değerlendirebileceği güzel bir mekân." diye konuştu.
Daha sonra İstanbul'un yeni simgelerinden birisi olacak olan Çamlıca Camii'ne ziyarette bulunan Kurum şunları söyledi. "Çamlıca Tepesi'nde 50.000 kişinin namaz kılabileceği, bizim dönemimizde de bir mühür olabilecek ve Anadolu yakasından İstanbul'u selamlayan Çamlıca Camii'yi ziyaret ettik. Bu projenin hamisi Sayın Cumhurbaşkanımıza bu eseri İstanbul'a kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah çok yakında hizmete açacağız." diye konuştu.
Bakan Kurum Millet Kıraathanelerinin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen Nevmekân Sahil’i de gezerek bina ve içindekilere ilişkin bilgi aldı.
Bakan Kurum ziyareti sırasında Nevmekân Sahil’de bulunan vatandaşlar ve gençler sık sık sohbet etme imkânı buldu. Özellikle gençlere vakit ayıran Kurum, gençlerle Nevmekân Sahil ve günlük konular üzerine sohbet etti. Bakan Kurum ve Başkan Türkmen aynı zamanda geçtiğimiz günlerde açılışı Nevmekân Sahil'de gerçekleştirilen, Erol Deneç'in "Dünden Bugüne" sergisini de gezdi.
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider





