Çanakçı Kuzcaköy Gençlik Kolları çalışmalarına başladı

Çanakçı Kuzcaköy Gençlik Kolları çalışmalarına başladı

Tarih 07 Ocak 2019, 22:54 YazdırBu haberi yazdır

Çanakçı Kuzcaköy Kültür,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Serhat ÖNCÜ Çengelköy Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Çanakçı Kuzcaköy Gençlik Kolları çalışmalarına başladı


 

Çanakçı Kuzcaköy Kültür,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı  Serhat ÖNCÜ Çengelköy Gazetesine açıklamalarda bulundu.


Serhat Öncü “Çanakçı Kuzcaköy Kültür,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2008 yılında köyümüzün kıymetli büyükleri tarafından İstanbul-Üsküdar merkezli kurulan derneğimiz, köyümüz ve köylülerimize çok değerli hizmetlerde bulunmuştur. İlk defa bu yıl olmak kaydıyla 19.11.2018 tarihinde yan kuruluş olarak GENÇLİK KOLLARI teşkilatını oluşturmuştur.

 

Gençlik kolları Teşkilatı ; Yönetimi ve üyeleri ile birlikte, sizlerin de destekleriyle bir takım faaliyetler yapmayı planlamaktadır. Siz kıymetli genç kardeşlerimiz, genç hanım kardeşlerimiz, ve ağbilerimizle el ele vererek oluşturmuş olduğumuz GENÇLİK KOLLARI birimimizi, sıra dışı ve spesifik işlerle, kamuoyunda tanınır ve bilinir hale getirmek en büyük hedefimizdir.

7 Ocak akşamı geniş katılımlı Gençlik Kolları toplantımızı düzenledik. Hemen hemen her noktada almış olduğumuz kararları uygulamaya başladık. Devam edeceğiz inşallah. Kuzcaköy gençliği yine farkını hissettirdi. Birçok kardeşimiz abimiz bizlerle beraber oldu. Hamdolsun ki; müthiş bir birleşim ve etkileşim örneği gördük. Bu vesile ile uzaktan yakından davetimize icabet eden tüm herkese teşekkürleri borç biliriz. Bugün gördük ki Gençler olarak biz tutkusunu, sevdasını, azmini memleketimiz yönünde kullanmaya hem meraklı hem de fazlasıyla yetkiniz. Allah bu beraberliği bozmasın. Sevdamız, aşkımız, isteğimiz hiç kaybolmasın. Çok daha geniş kitlelerle inşallah beraber olacağız. BİRLİKTELİĞİMİZ DAİM, AZMİMİZ SONSUZ OLSUN.

 

Bu haber 1777 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER