Yavuztürk minibüsleri hattı uzamalı

Yavuztürk minibüsleri hattı uzamalı

Tarih 17 Aralık 2018, 21:42 YazdırBu haberi yazdır

Vatandaşlar bu konuda hattın Ümraniye Devlet araştırma ve Eğitim hastanesine uzanmasını istiyorlar ve indi bindi yapmak istemiyorlar.

Yavuztürk minibüsleri hattı uzamalı

Vatandaşlar  bu konuda hattın Ümraniye Devlet araştırma ve Eğitim hastanesine uzanmasını istiyorlar ve indi bindi yapmak istemiyorlar. Çünkü bölge halkı yoğun olarak hastaneyi kullanmakta ve minibüs hattının buraya uzamasını istiyorlar.

Bu konuda bir imza kampanyası başlatmışlar ve bu toplanan imzaları UKAME ye ileteceklerini belirtiyorlar.

Yavuztürk mahallesinden Ümraniye ye çalışan minibüs hattı 3.5 kilometre gibi kısa bir hatta çalışmakta ve sürekli sayıları artmakta olduğundan işlerinin azaldığından şikayetçiler. Bu mesele hem vatandaşın hem de minibüs esnafının lehine sonuçlanması konusunda gazetemiz olarak duyurmayı görev bildik.

Konuştuğumuz minibüs esnafı Anadolu Hisarına uzamayan hattın en azından hastaneye uzamasını diliyorlar ve hatta çalışan araçların uydu takibi ile izlendiğini müşterilerin memnun olduğunu belirttiler. Ayrıca Üsküdar Dudullu hattının iptali ile buradan artan araçların işlerin düşük olduğu bu hatta eklendiğini ve işlerin iyice düştüğünü de belitrriler.

 

 

Bu haber 2107 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER