Bahçelievler’de bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı

Bahçelievler’de bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı

Tarih 12 Aralık 2018, 11:29 YazdırBu haberi yazdır

Bahçelievler Mahallesi´nde bulunan okullarımızın müdürleri ve rehber öğretmenleri, mahallemizde var olan sorunları konuşmak ve çözüm önerileri üretmek için Denizcilik Meslek Lisesinin ev sahipliğinde toplantı yaptılar.

Bahçelievler’de bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı


Bahçelievler Mahallesi´nde bulunan okullarımızın müdürleri ve rehber öğretmenleri, mahallemizde var olan sorunları konuşmak ve çözüm önerileri üretmek için Denizcilik Meslek Lisesi müdürü Mehmet Ali Kaçmaz'ın ev sahipliğinde toplantı yaptılar.


Bu bağlamda , okul müdürleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Zekiye Hoca ve mahalle temsilcileri bir araya geldi. Konu bağımlılıkla mücadele konusunda neler yapılabileceği idi. Rehber öğretmenler konu hakkında bilgilerini katılımcılarla paylaştı.


Konunun tek bir başlığı olmadığı teknoloji bağımlılığı ,sigara bağımlılığı ve en önemlisi uyuşturucu bağımlılığı ile nasıl mücadele edilir önleme nasıl yapılır batağa saplanan kişinin kurtulması için neler yapılabilir başlıkları tek tek irdelendi.


Kaymakamlık bağımlılıkla mücadele grubundan katılımcı değerli bilgiler verdi, mahalle muhtarı Zekiye Hoca geçen yıldan beri 15 bağımlıyı tedaviye yönlendirdiğini ve 14 ünde başarılı olunduğunu hatırlattı.

Mehmet Çakır gibi spor merkezlerinin havuzlarının okullara bedelsiz kullanımı konusunda belediye ye müracaat edilmesi kararlaştırıldı.

Bu haber 2188 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER