Çengelköy ağaçlarını geri istiyor

Çengelköy ağaçlarını geri istiyor

Tarih 30 Kasım 2018, 13:37 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy ün güzelliği cadde boyu uzanan çınar ağaçları değil mi ? İşte bu ağaçlardan bazıları zaman içerisinde çürüyen oldu çürütülen oldu ve eksilmeler oldu.

Çengelköy ağaçlarını geri istiyor



Çengelköy'ün güzelliği cadde boyu uzanan çınar ağaçları değil mi ? İşte bu ağaçlardan bazıları zaman içerisinde çürüyen oldu çürütülen oldu ve eksilmeler oldu.



Şimdi kaldırımlar yapılıyor eksik olanların yerlerine dikilmelerini ve gelecekte de Çengelköy'ün güzel görünmesini isteyenler gazetemize ulaşarak bu taleplerini dile getiriyorlar. Lahanacılar Çeşmesi güzelce yerine koyulmalı ağaçlar takviye edilmeli.


Gazetemiz takipçilerinden Hakan Ökmen İBB ye şu yazı ile başvurusunu yapmış “Çengelköy ana caddede kaldırım Çalışması yapılmakta. Geçtiğimiz yıllarda eskiyen Çınar ağaçları kesilmiş ve sonrasında yenisi dikileceğine üzerleri beton ve parke tasla kapatılmıştı İbb beyaz masaya yapmış olduğum başvuruda kaldırım düzenlemesi ile yeni ağaçların dikileceği söylenmişti. Bu aşamada ağaç dikilecek mi (İşbankası önü, 2nci pasaj onu,Firat et önü, Firin önü)


yalçın soysevinç özel haber

Bu haber 1984 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER