BİNALİ YILDIRIM ÜSKÜDAR NEVMEKAN SAHİL’İ ZİYARET ETTİ

BİNALİ YILDIRIM ÜSKÜDAR NEVMEKAN SAHİL’İ ZİYARET ETTİ

Tarih 22 Kasım 2018, 18:09 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm İstanbulluların hizmetine sunulan Nevmekân Sahil özel bir konuğu ağırladı.

BİNALİ YILDIRIM ÜSKÜDAR NEVMEKAN SAHİL’İ ZİYARET ETTİ


Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm İstanbulluların hizmetine sunulan Nevmekân Sahil özel bir konuğu ağırladı. Bir dönem Türkiye Cumhuriyeti 27. Başbakanlığı görevini üstlenen ve halen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı görevini yürütmekte olan Binali Yıldırım, Üsküdar Şemsipaşa’daki NevmekânSahil’i bir ziyarette bulundu.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından karşılanan Binali Yıldırım, öncelikle yeni yaptırılan ve millet kıraathanelerinin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen NevmekânSahil’i gezerek bina ve içindekilere ilişkin bilgi aldı.


TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye’de kütüphane anlayışına yepyeni bir bakış açısı getiren NevmekânSahil’de yer alan on binlerce kitaptan bazılarına bakarak içeriklerini gözden geçirdi. 


Yıldırım ziyareti sırasında NevmekânSahil’de bulunan vatandaşlar ve gençler sık sık sohbet etme imkânı buldu. Özellikle gençlere geniş vakit ayıran Binali Yıldırım, onlarla Nevmekân Sahil ve günlük konular üzerine sohbet etti. Ayrıca, NevmekânSahil’deki ailelerle de konuşan Yıldırım, bir bebeği kucağına alarak onu sevdi.


hilmi türkmen aday mı -üsküdar ak parti adayı kim- üsküdar belediye başkan adayı kim- Hilmi türkmen aday mı

Bu haber 2053 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER