
Ç.M.C. Sonbahar Konseri Alkışlar İçinde Gerçekleşti
Çengelköy Musiki Cemiyeti Türk Müziği Konseri 11.Kasım Pazar günü Altunizade Kültür Merkezinde yapıldı.
Ç.M.C. Sonbahar Konseri Alkışlar İçinde Gerçekleşti
Çengelköy Musiki Cemiyeti Türk Müziği Konseri 11.Kasım Pazar günü Altunizade Kültür Merkezinde yapıldı.
Şef Bestekar Nejat Öztürk ve Çengelköy Musiki cemiyeti koro üyeleri müzisyenler konsere katılanları mest etti adeta kulakların pasını sildi. Nejat Öztürk’ün kendi üç bestesini arka arkaya söylemesi konserin sürprizi oldu. İlk bölümde Kürdilihicazkar fasıl dinledik peşrevle başladı ve on eser seslendirildi. İkinci bölümde ise koro ve solo şarkıları dinledik. Son bölüm ise hareketli şarkılarla potpuri yapılarak bitirildi. Bitmeseydi o gece isimli şarkının güftesi rahmetli Aslan Tunçata ile Kadıköy’de arkadaşımın dükkanında tanışmış olmamdan dolayı çok duygulandık. Türk sanat Müziğine emeği geçen tüm bestekarları güftekarları saygıyla selamlıyoruz anıyoruz.
Çengelköy Musiki Cemiyeti gibi sanat merkezlerinin ne zor şartlarda yaşadıklarını biliyor hepsini canı gönülden kutluyoruz.
Dinleyicilerin doldurduğu salonda güfteleri seslendirilen sanatçılar da tek tek sahneye alındı hatta Canan Karadeniz bestelenen şiirini alkışlar içinde okudu.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.
Üsküdar Belediyesi'ne operasyon! 20 kişi gözaltına alındı

Üsküdar Belediyesi'ne operasyon yapıldı. İstanbul ve Yalova olmak üzere 30 farklı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda belediye başkan yardımcısı dahil 20 kişi gözaltına alındı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR, ATIKSIZ MUTFAK PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN KEMİK İLİĞİ KANSERİNE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

1-31 Mart Kemik İliği Kanseri (Multiple Miyelom) Farkındalık Ayı kapsamında, Kanser Savaşçıları Derneği ile International Myeloma Foundation iş birliğinde düzenlenen farkındalık etkinliği, Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.




