ÇENGELKÖY MASTERLAR SEZONA BOLDOZER GİBİ BAŞLADI?.

ÇENGELKÖY MASTERLAR SEZONA BOLDOZER GİBİ BAŞLADI?.

Tarih 30 Ekim 2018, 18:46 YazdırBu haberi yazdır

Türkiye Master Süper Ligi’ne bu sene mutlak ve tek hedef şampiyonluk parolası ile başlayan Çengelköy Masterlar...

ÇENGELKÖY MASTERLAR SEZONA BOLDOZER GİBİ BAŞLADI?.


 

Türkiye Master Süper Ligi’ne bu sene mutlak ve tek hedef şampiyonluk parolası ile başlayan  Çengelköy Masterlar takımımız daha ligin ilk iki haftasında gösterdiği performans ile Şampiyonluk için ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Sezonun ilk maçında Ataşehir Masterlar Takımını Nedim Saydam’ın 2 , Gürkan Helvacıoğlu’nun 3 ve Hakan Demirci, Muharrem ve rakibin kendi kalesine attığı gol ile 8-0 kazanarak lige başladı. Ligin ikinci hafta maçında Pendik Spor ile karşılaşan takımımız golcüsü Nedim Saydam ve takımımızın ve ligin en kariyerli futbolcularından olan Yücel Kaya’nın 2 golü ile 3-0 galip gelerek 2. Haftayı lider olarak tamamladı. İki maçta hiç gol yemeyen rakibine pozisyon vermeyen takımımız rakiplerine gözdağı verdi. Her iki maçta da sakat olan Serdar Yılmaz ile Ökkeş Kataroğlu  kadroda yer almadı. Sezona başlamadan son hafta Çengelköy Spor Tarihinin önemli futbolcularından Deniz Kolgu ve  geçen sene Masterlar liginin gol kralı Seçkin ile yine ligin tecrübeli futbolcularından Kerem takımımız kadrosuna katıldı.


 

Teknik Direktörümüz Barış Kolgu yaptığı açıklamada “ Lig öncesi belirlediğimiz şampiyonluk hedefine ne kadar odaklandığımızı daha ilk iki maçta gösterdik. Tam olarak hazır olamadığımız halde iki maçta 11 gol atıp kalemizde gol görmedik. Sakat arkadaşlarımız da aramıza katıldığında çok daha farklı bir takım olacağız.  Daha önce de söyledim yine söylüyorum:  bu yıl o yıl olacak... ve tarihi semtimize temsil ettiğimiz bu kulvarda şampiyonluk getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Takımımızın Başkanı Ercan Yılmaz yaptığı açıklamada “ Geçen sene ilk kez katılmamıza rağmen kılpayı kaçırdığımız Antalya’da düzenlenen final etabına bu sene ligin bitmesine haftalar kala katılmayı garantileyeceğimizi düşünüyorum. Bütün amacımız Çengelköy ismini bu kulvarda en tepede olmasını sağlamak.  Ve bunu hep birlikte başaracağız” dedi.


 

Takımın önemli futbolcularından Hakan Demirci yaptığı açıklamada “ geçen senenin büyük bir bölümünü sakat olduğum için oynayamadan tamamladım. Bu sene takımla beraberim ve şampiyonluk hedefine odaklandık ve mutlaka şampiyon olacağız. “ dedi.


 

Görüşlerini aldığımız kaleci Muhammet Demirtaş’da  “ Takıma bu sene katıldım, tüm ekip ile bu sene tanıştım ancak yıllardır bu takımın futbolcusu gibi hissetmemi sağlayan tüm takım arkadaşlarım ile birlikte şampiyon olacağız” diyerek duygularını dile getirdi.


 

Çengelköy Masterlar takımımıza bu sene yine geçen sene olduğu gibi takımımız kadrosunda da yer alan Ökkeş Kataroğlu ile Savaş Kataroğlu’nun yönetim kurulu başında oldukları KATAROĞLU İNŞAAT firması sponsor oldu. Ökkeş Kataroğlu yaptığı açıklamada “ Çocukluğumdan beri Çengelköy’lüyüm. Bu takımın altyapısında yıllarca oynadım. Yıllar sonra Masterlar takımı ile tekrar Çengelköy Spor formasını giymek, bu ekiple beraber emek vermek çok güzel bir duygu. Ayrıca ağabeyim Savaş Kataroğlu ile birlikte takımımıza maddi olarak da destek olma kararı aldık ve formamıza sponsor olduk Bu da bizim için ayrı bir onur” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber 2748 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER