ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NİN KONUĞU BÜLENT AKARCALI ANADOLU LİSESİ OLDU

ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NİN KONUĞU BÜLENT AKARCALI ANADOLU LİSESİ OLDU

Tarih 26 Ekim 2018, 13:13 YazdırBu haberi yazdır

Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe lise öğrencilerine yönelik düzenlenen tarih derslerinin konuğu Bahçelievler mahallesinde eğitimine devam eden Bülent Akarcalı Anadolu Lisesi oldu.

ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NİN KONUĞU BÜLENT AKARCALI ANADOLU LİSESİ OLDU

 

Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe lise öğrencilerine yönelik düzenlenen tarih derslerinin  konuğu Bahçelievler mahallesinde eğitimine devam eden Bülent Akarcalı Anadolu Lisesi oldu.

 

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın selamlama konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.


Daha sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen” "12. sınıf öğrencilerimize yönelik geçen yıl başarıyla yürüttüğümüz tarih derslerimizde bu yıl da birlikteyiz, bu güzel organizasyonda bizimle işbirliği yapan Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Okul Müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. Üsküdar eğitimde ülke ortalamasının üzerinde, eğitime desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesintisiz sürecek, yolunuz bahtınız açık olsun." diyerek alkışlar eşliğinde ders zilini çaldı ve dersi başlattı.


 

Çay simit ve kaşar peyniri ikramıyla kahvaltı eşliğinde başlayan derste uzman rehber anlatımıyla Boğaz'daki tarihi yapılar tek tek irdelendi. Verilen teneffüste Başkan Hilmi Türkmen'in öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmesinden sonra devam eden ders, Üsküdar Belediyesi'nin öğrencilere hediyesi olan üniversite hazırlık setlerinin dağıtımıyla tur Üsküdar'da sona erdi.

Bu haber 842 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER