
Spor söyleşi konuğu Hamit Altıntop Çengelköy’deydi


Bahçelievler mahallesinde bulunan Bülent Akarcalı Anadolu lisesi konferans salonunda yapılan toplantı okul müdürü Bilal Çolak tarafından hoş geldiniz konuşması ile açıldı.
Spor söyleşi konuğu Hamit Altıntop Çengelköy’deydi
Bahçelievler mahallesinde bulunan Bülent Akarcalı Anadolu lisesi konferans salonunda yapılan toplantı okul müdürü Bilal Çolak tarafından hoş geldiniz konuşması ile açıldı.
Moderatör Esat Kalay “ bir dünya yıldızı ile aynı masada olmaktan ve bu yılın ilk programını burada yaptığımız için memnunum. Adeta geleneksel hale gelen Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşisi programlarımızın başlangıcını Bülent Akarcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Direkleri döven lakaplı Eski Milli Futbolcumuz Hamit Altıntop’u konuk ederek gerçekleştiriyoruz. .Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi
Milli takım ve Galatasaray ın gözde futbolcusu Hamit Altıntop “7 yaşımdan beri futbol oynadım 20 yaşıma kadar ikiz kardeşim Halil ile beraber yaşadım hiç yalnızlık hissetmedim 10 önce futbolu bıraktım.bundan sonra hedefim takım menejeri olmak.umarım sizlerde bizlerin bıraktığı yerden sürdürürsünüz.
10 yaşımda bayern de futbola başladım kendime iyi baktım dikkat ettim. Başarılı futbolcuları kendime örnek aldım. Türk bayrağına aşığım o yüzden Türkiye milli takımını tercih ettim. Milli takımda yabancı hoca olmasını yadırgıyorum.
Fifa tarafından yılın golü izleyicilere gösterildi o golün ödül töreninde Türkiye milli takımından ve basından kimse yoktu spora destek hep lafta kalıyor.
Kulüp bütçeleri gerçekçi olmalı uzun vadeli düşünülmeli. Örnek modellerim Kaleci Kaan ,Zidane Bülent Korkmaz dır.
Gençlerin ilgiyle izlediği program fotoğraf çekimi ile bitti.
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.