
Spor söyleşi konuğu Hamit Altıntop Çengelköy’deydi
Bahçelievler mahallesinde bulunan Bülent Akarcalı Anadolu lisesi konferans salonunda yapılan toplantı okul müdürü Bilal Çolak tarafından hoş geldiniz konuşması ile açıldı.
Spor söyleşi konuğu Hamit Altıntop Çengelköy’deydi
Bahçelievler mahallesinde bulunan Bülent Akarcalı Anadolu lisesi konferans salonunda yapılan toplantı okul müdürü Bilal Çolak tarafından hoş geldiniz konuşması ile açıldı.
Moderatör Esat Kalay “ bir dünya yıldızı ile aynı masada olmaktan ve bu yılın ilk programını burada yaptığımız için memnunum. Adeta geleneksel hale gelen Üsküdar Belediyesi Spor Söyleşisi programlarımızın başlangıcını Bülent Akarcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde Direkleri döven lakaplı Eski Milli Futbolcumuz Hamit Altıntop’u konuk ederek gerçekleştiriyoruz. .Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi
Milli takım ve Galatasaray ın gözde futbolcusu Hamit Altıntop “7 yaşımdan beri futbol oynadım 20 yaşıma kadar ikiz kardeşim Halil ile beraber yaşadım hiç yalnızlık hissetmedim 10 önce futbolu bıraktım.bundan sonra hedefim takım menejeri olmak.umarım sizlerde bizlerin bıraktığı yerden sürdürürsünüz.
10 yaşımda bayern de futbola başladım kendime iyi baktım dikkat ettim. Başarılı futbolcuları kendime örnek aldım. Türk bayrağına aşığım o yüzden Türkiye milli takımını tercih ettim. Milli takımda yabancı hoca olmasını yadırgıyorum.
Fifa tarafından yılın golü izleyicilere gösterildi o golün ödül töreninde Türkiye milli takımından ve basından kimse yoktu spora destek hep lafta kalıyor.
Kulüp bütçeleri gerçekçi olmalı uzun vadeli düşünülmeli. Örnek modellerim Kaleci Kaan ,Zidane Bülent Korkmaz dır.
Gençlerin ilgiyle izlediği program fotoğraf çekimi ile bitti.
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider




